2018-11-18 12:16


Cioloș anunță patrule comune la granița româno-sârbă

 |  16:19
Cioloș anunță patrule comune la granița româno-sârbă

Premierul Dacian Cioloş a anunţat joi, la Timişoara, că patrulele comune pentru protecţia frontierei româno-sârbe vor intra în activitate în perioada imediat următoare.

''Aceste patrule comune urmează să intre în activitate în perioada imediat următoare. Contacte şi discuţii între miniştrii noştri de Interne au mai fost în acest an, de data aceasta am reuşit să formalizăm un cadru, contextul în care se vor organiza aceste patrule'', a declarat Dacian Cioloş, potrivit agerpres.ro.

Potrivit premierului, deja există ''contacte foarte frecvente între poliţiştii de frontieră de-o parte şi de cealaltă'', dar prin acest protocol, semnat joi la Timişoara, ''vom avea chiar o patrulare comună şi atunci va fi mai uşor''. ''Sigur, legat de fluxurile migraţioniste, în măsura în care şi aceste patrule vor intra în activitate, va fi mult mai uşor de controlat fluxul migrator. Şi noi, pe partea noastră, am luat oricum măsuri de întărire în această zonă, dar cooperarea cu vecinii sârbi este una esenţială şi importantă şi de-o parte şi de cealaltă'', a afirmat Cioloş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-10

TAGURI: dacian ciolos, romania serbia, frontiera, patrula comuna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2016

SI NISTE GARNITURI DE TREN CU CISTERNE DE MOTORINA.....DE LA PETRE ROMAN,MAGUREANU,NASTASE,GHITZA,PALTANEA PENTRU TOVARASUL OSAMA BIN LADEN,ALIJA IZETBEGOVICI SI ALTI CRIMINALI DE RAZBOI "KUSHER"
Random imageUltimele stiri


loading...