2019-03-22 14:31


CIOLOȘ, atac la PSD: „Nimic nu conteză pentru ei, vor doar să scape de efectele legii penale!”

 |  22:35
CIOLOȘ, atac la PSD: „Nimic nu conteză pentru ei, vor doar să scape de efectele legii penale!”

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, a postat miercuri seară, pe Facebook, o reacție la demersul actualului Guvern Grindeanu privind grațierea și modificarea legilor penale.

“Prin felul în care a fost făcut azi, demersul grațierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul :

Nu bunăstarea românilor, așa cum au clamat înainte și după alegeri,

Nu interesul public, cetățenii sau mediul economic,

Nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil.

Principalul obiectiv a fost și rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale”, scrie Cioloș.

„Nimic altceva nu contează, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetățenii care respectă legea, ţara, credibilitatea ei, statutul european al României. Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu și cinic.

Reglementările introduse pe furiș nu arată decât dispreț față de cetățeni. Maniera duplicitară în care este folosită problema supra-aglomerării penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticorupție în România, este inacceptabilă.

Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceți România înapoi în anii '90. O Românie normală este România domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forță sau aranjamentelor oculte”, încheie mesajul său fostul premier.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-18

TAGURI: psd alde, dacian ciolos, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
18 Ian 2017

NEA CIOLOS.............DE CE NU INCHEGI O COALITIE GENERALA CA SI VIITOR PR EMIER.............ALIANTA ANTICORUPTIE-ANTI-PSD... .................SI FACEM ANTICIPATE.............. ...PUNE-I PE TOTI SA TE S PRIJINE CA SI PREMIER.... ..............SI CERETI A NTICIPATE................ ......JOS CU PENALII..... .........FACETI NAIBII CE VA SA SCAPAM DE EI
MăGAR
19 Ian 2017

Mai BURATINO mic și bubo s .....De ce te tot bagi in seama ...Ce ai făcut tu ptr bunăstarea român ilor.. .Pleacă la ori gini....Și lasă.ne P .s. in anul care a trec ut ai reușit să aflii c ine îți este tatăl .?? ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...