2019-02-20 06:12


CIOLOȘ, despre referendumul pentru redefinirea familiei: „Bani cheltuiți INUTIL!”

 |  09:52
CIOLOȘ, despre referendumul pentru redefinirea familiei: „Bani cheltuiți INUTIL!”

Fondatorul Mişcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloş, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, că nu vede utilitatea organizării unui referendum pentru redefinirea familiei şi că banii folosiţi pentru acest referendum sunt cheltuiţi inutil.

”Problema căsătoriei între un bărbat şi o femeie e deja legiferată. Ea există deja în Codul Familiei. Acest referendum nu aduce nimic nou din perspectiva aceasta a dreptului unui bărbat de a se căsători cu o femeie şi a dreptului unei femei de a se căsători cu un bărbat şi de protecţie a familiei tradiţionale“, a declarat fostul premier, potrivit News.ro.

În opinia lui Dacian Cioloş, familia tradiţională trebuie protejată prin măsuri economice – ajutor pentru tinerii care doresc să se căsătorească, să aibă copii, locuri de muncă bine plătite şi asigurarea unei locuinţe.

„Din punctul meu de vedere, protecţia familiei tradiţionale ar trebui să se traducă prin măsuri economice, prin măsuri fiscale, prin măsuri sociale, prin care familiile să fie ajutate, tinerii să fie ajutaţi să se căsătorească, să aibă o locuinţă, să aibă locuri de muncă unde să fie bine plătiţi, să poată să facă copii, pe care să îi poată întreţine. Acestea ar fi măsurile care ar putea proteja şi stimula familia. Acest referendum nu văd ce ar putea aduce în plus, nici dezbaterea, cum e organizată şi politizată. De aceea, nici nu vreau să particip la această dezbatere, pentru că ea e politizată, din păcate. Nu văd utilitatea acestui referendum. Sunt bani pierduţi“, a adăugat Dacian Cioloş.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu „da“ sau „nu“ va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-23

TAGURI: ciolos, referendum, familie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Sep 2018

Provoci scarba individule !Esti uns cu toate alifiile cred ca nici de destrabalarea cu gay si lezby nu esti strain dupa gandirea pe care o aiEsti un individ straniu si atipic Sa ti urasti tara si poporul tau si sa ajungi sa sabotezi mersul ei inainte mi se pare de a dreptul de noaptea mintii Am auzit ca ati imprastiat pesta porcina prin paduri .Asa este ?
CORECT.
23 Sep 2018

Guvernul analfabet si incompetent condus de un puscarias s-a inprumutat in perioada 1 ianuarie -1 august 2018 de 4,1 MILIARDE EURO PE PIATA BANCARA PENTRU CHELTUIELI CU PENSIISI SALARII. ACUM VOR CHELTUI INUTIL 40 MILIOANE EURO PENTRU UN REFERENDUM CARE NU VA INBUNATATI CU NIMIC VIATA ROMANILOR. ESTE O BATAIE DE JOC FARA PRECEDENT DE BANUL PUBLIC DOAR DIN DORINTA UNUI PUSCARIAS PARANOIC DE A UMBLA LA CONSTITUTIA ROMANIEI. ROMANII SA CEARA RESPECTAREA REFERENDUMULUI DIN 2009 PENTRU 300 DE PARLAMENTARI SIAPOI ORGANIZAREA DE NOI REFERENDUMURI. IN 2009 CCR A DECIS CA REFERENDUMUL A FOST CONSTITUTIONAL DAR MAFIA PSD-PNL S-A OPUS VOINTEI POPULARE. DECI PE 6-7 OCTOMBRIE . ROMANI BOICOTATI MASCARADA PSdraKnea.
@ANONIM CRETIN
23 Sep 2018

Scarba provoci tu bolsevic analfabet si cretin.Te-a facut mata in parcarea tirurilo rusesti .Provoci scârba si greata mizerie bolsevica fara creer si fara respect de banul public pe care organizatia mafiota psd condusa de un dement paranoic il arunca pe un referendum inutil. Codul civil prevede CLAR , casatoriile se fac intre un barbat si o femeie. Pentru ce mai sunt aruncati banii contribuabililor ? Te inteleg ca iti castigi eexistenta din pupincurism fata de mafia psd , dar ai respect fata de taxele si impozitele platite de romani si IROSITE de un paranoic analfabet ca draknea.
ANONIMUS
23 Sep 2018

Exista codul civil si codul familiei care reglementeaza aspectele familiei. Postacii care se exprima ordinar nu ar trebui sa fie acceptati de acest cotidian. Nu au fost respectate si alte referendumuri, inclusiv pentru 300 de parlamentari. Prin acest referendum se doreste a se stii cat din populatie va mai vota PSD-ul in viitor.
FREACA MENTA
23 Sep 2018

SE DUCE DRACU LA VOT . SA VEDEM CA PSD ZICE CA ARE 9 MILIOANE DE SIMPATIZANTI . OARE MERG 5 MILIOANE LA VOT ? DRACU SE DUCE SA VOTEAZA PENTRU DRAGNEA . PRAFU SA SE ALEAGA DE EL
CAMILA RODELA
24 Sep 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...