2019-01-24 10:50


Cioloş, după presupusul ASASINAT al lui Dragnea: Eu mă întreb de ce n-a făcut o plângere la Poliţie

 |  13:07
Cioloş, după presupusul ASASINAT al lui Dragnea: Eu mă întreb de ce n-a făcut o plângere la Poliţie

Fostul premier Dacian Cioloş a susţinut joi că au fost mai multe manipulări care "să deturneze atenţia de la adevăratele întebări la care românii aşteaptă răspunsuri", printre care şi presupusa tentativă de asasinare a liderului PSD, Liviu Dragnea. Cioloş se întreabă de ce preşedintele social-democraţilor nu a depus o plângere la Poliţie, instituţie aflată în subordinea "doamnei pe care dânsul a adus-o din Teleorman să conducă Ministerul de Interne".

“Am avut manipulări care să deturneze atenţia de la adevăratele întebări la care românii aşteaptă răspunsuri. Nu s-a vorbit în Guvern şi în PSD despre cele peste 500 de victime ale reprimărilor violente de la protest. În schimb, se vorbeşte despre victimizarea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care are tentative de asastinat închipuite, de care nicio instituţie a statului abilitată nu ştie. Inventează domnul Dragnea tot felul de conspiraţii care au loc în România, se pare fără ştirea niciunei instituţii, nici măcar a instituţiilor subordonate Guvernului. Avem scuze timide, fără să avem explicaţii clare legat de ceea ce s-a întâmplat în seara zilei de 10 august, motivele pentru care au fost acele reprimări agresive. Continuăm, după cum vedem, de mai bine de un an şi jumătate, să alimentăm ideea unui stat paralel care are obiectivul să ascundă ceea ce se întâmplă în realitate, şi anume că PSD acaparează adevăratul stat al României în interes de partid”, a declarat Dacian Cioloş, la Cluj-Napoca.

Cioloş se întreabă de ce liderul PSD nu a făcut o plângere la Poliţie, instituţie condusă de “doamna pe care dânsul a adus-o din Teleorman să conducă Ministerul de Interne”.

“Noi vorbim de halucinaţii, de stat paralel, de tot felul de atentate împotriva unui om important în stat ca funcţie, despre care nicio autoritate nu ştie, surprinzător. Eu mă întreb de ce domnul Dragnea n-a făcut o plângere la Poliţie. Bun, nu are încredere în justiţie, dar Poliţia este în subordinea doamnei pe care dânsul a adus-o din Teleorman să conducă Ministerul de Interne. De ce n-a făcut plângere la Poliţie când l-au blocat două maşini fără numere de înmatriculare?”, se întreabă fostul premier.

Acesta se mai întreabă până unde poate merge imaginaţia lui Liviu Dragnea.

“Nu vi se pare că sunt cusute cu aţă de tot felul de culori astfel de lucruri? Eu mă întreb până unde se duce imaginaţia domnului Dragnea că românii pot să creadă aceste lucruri. Suntem, totuşi, un stat european, avem pretenţia că suntem un stat democratic, cu oameni normali care au ajuns acolo să conducă România, nu să inventeze scenarii de film”, a adăugat Cioloş.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena 3, că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

”Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit patru străini, au stat trei săptămâni aici, la Athenee Palace. Mă rog, am scăpat”, a afirmat Dragnea.

El a spus că respectivii au ajuns în preajma sa şi a susţinut că ”suntem într-un stat parţial mafiot, statul paralel este o mafie”.

”Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat Dragnea.

A doua zi, acesta a spus că el nu a depus nicio plângere după tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017, despre care a vorbit cu o seară înainte, şi că a ”auzit” spre sfârşitul anului că ar fi fost o anchetă. Dragnea susţine că încă de la câştigarea alegerilor în 2016 şi până în prezent a primit multe ameninţări şi a fost şi este urmărit. Liderul PSD a precizat că nu la George Soros s-a referit când a spus că un om celebru în lume a comandat acest asasinat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-23

TAGURI: dacian ciolos, asasinat dragnea, reactie,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Aug 2018

Dar eu ma intreb pana unde iti merge marsavia ta cu partidutul tau securist Acolo la tine securist bubos si parsiv totul este in ordine?Ai adus tu si cacarania aia de Coldea ultrasii in piata bai nenorocitule ,INFRACTORULE Mars si beati pisatul animala nebuna Ai vrut un al 2 lea Colectiv asa i?Bozgor imputit si marsav Daca facea DL DRAGNEA lovitura de stat cand guvernai tu si prostanii tai sareai si i bagai la zdup fara judecata bai javra nebuna INFRACTORULE!
PSIHOZA PARANOICA
23 Aug 2018

Este diagnosticul pentru puscariasul draknea care la sfaturile date de CONSILIERI EVREI a incercat sa manipuleze mass-media si populatia distragând atentia de la GENOCIDUL din Piata Victoriei efectuat de el si mercenarii platiti de stat. Ne-a aratat inca o data ca este paranoic si dementza de care sufera este nevindecabila. Din pacate pentru el l-au crezut doar gunoaiele lui analfabete.
Random imageUltimele stiri

loading...