2018-12-13 03:49


CIOLOŞ îi răspunde lui DRAGNEA: Neputinţa acestuia se va traduce prin pierderi în buzunarele românilor

 |  19:06
CIOLOŞ îi răspunde lui DRAGNEA: Neputinţa acestuia se va traduce prin pierderi în buzunarele românilor

Fostul premier Dacian Cioloş susţine că, că din cauza ”neputinţei de a explica fenomene economice” şi a ”iresponsabilităţii” lui Liviu Dragnea, românii vor avea de pierdut. Liderul PSD afirmase cu câteva ore înainte că Cioloş ar trebui să vorbească cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre avertismentul pe care CE l-a dat României cu privire la existenţa unei abateri semnificative în 2016 faţă de traiectoria de ajustare pentru obiectivul bugetar pe termen mediu al ţării noastre.

”Văd că cineva care are azi toate frâiele puterii, dar şi responsabilitatea acestora, îmi cere să-i explic domnului Juncker cum stă treaba cu deficitul bugetar din România anului 2017. Nu am ce să-i explic eu domnului Juncker. Am explicat deja românilor de ce deficitul a fost depăşit prin măsuri populiste votate anul trecut în Parlament”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Cioloş a continuat şi a subliniat faptul că ”adevărata problemă e că neputinţa aceasta a domnului Dragnea de a explica fenomene economice, în ciuda unor decizii de cheltuieli anunţate triumfalist, se va traduce prin pierderi ce se vor simţi în buzunarul romanilor” şi asta pentru că ”există riscul major ca ceea ce dă acum cu o mână, să trebuiască luat mai târziu cu două, tocmai din cauza iresponsabilităţii”, a explicat Cioloş.

“Asta domnul Juncker poate să vorbească cu domnul Cioloş foarte bine, pentru că se întâlnesc foarte des”, a afirmat Liviu Dragnea, marţi, întrebat fiind despre avertismentul pe care l-a transmis Comisia Europeană cu privire la existenţa unei abateri semnificative în 2016 faţă de traiectoria de ajustare pentru obiectivul bugetar pe termen mediu al României.

Comisia Europeană a transmis luni după-amiază un avertisment cu privire la existenţa unei abateri semnificative în 2016 faţă de traiectoria de ajustare pentru obiectivul bugetar pe termen mediu al României, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul CE.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-23
Citeste si:
DRAGNEA îl trimite pe JUNCKER să vorbească despre deficit cu CIOLOȘ. De ce spune că semnalele de la Bruxelles sunt „profund incorecte”

TAGURI: dacian ciolos, liviu dragnea, juncker, romani, neputinta, pierderi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Mai 2017

SUNTETI DOAR DOUA FOSILE CE VA MAI AGIATI ATATA numai ca una e cu iz de mghiar iar cealalta e cu iz de balta...mlastinoasa ......................
Random imageUltimele stiri


loading...