2019-02-23 15:14


Cioloș, IRONII la adresa lui Dragnea: ”AMENINȚĂRILE, speculații care nu se demonstrează”

 |  00:21
Cioloș, IRONII la adresa lui Dragnea: ”AMENINȚĂRILE, speculații care nu se demonstrează”

Prezent în premieră în platoul RomâniaTV, fostul premier, Dacian Cioloș nu a pierdut ocazia să lanseze ironii la adresa amenințării cu moartea pe care ar fi primit-o Liviu Dragnea.

”Am auzit genul asta de afirmatii ca un lider politic important a inregistrat amenintari ca cineva vrea sa-l omoare ca sa destabilizeze Romania. Cineva cu majoritate puternica care conduce toate instititutiile statului se plange de acelasi lucru?

Romanii ar vrea sa auda mai mult, nu speculatii care nu se demonstreaza. Ar vrea sa inteleaga despre cum guverneaza si creste bunastarea, cum pot tine preturile in frau sa nu piarda oamenii, ce au castig pe salarii si pensii, despre asta sa afle oamenii, nu speculatii” a declarat Dacian Cioloș la RTV.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-03

TAGURI: dacian ciolos, ironii, dragnea, amenintari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Sep 2018

Pentru a oferi o raza de SPERANTA si o licarire de DEMOCRATIE poporului roman, asa zisa CLASA POLITICA, trebuie sa faca multe desecretizari care au stat si stau la baza MAFIOTIZARII SOCIETATII ROMANESTI. https://ziarulonline.com/de-ce-nu-cere-psd-alde-si-desecretizarea-informatiilor-referitoare-la-privatizarile-din-romania/
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...