2018-07-18 23:36


Cioloș răspunde ACUZAȚIILOR colonelului Dragomir: ”E o MINCIUNĂ”

 |  16:39
Cioloș răspunde ACUZAȚIILOR colonelului Dragomir: ”E o MINCIUNĂ”

Acuzat de fostul colonel SRI Daniel Dragomir că ar fi cerut unor firme să sprijine publicaţia HotNews.ro, Dacian Cioloş afirmă, într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO, că totul este o minciună. Fostul premier mai spune că Dragomir ar trebui să răspundă legal pentru afirmaţiile sale.

"E o minciună. Nu am convocat și nici nu am cerut cuiva vreodată să convoace firme care să sprijine financiar sau altcumva vreo instituție de presă sau publicație. Dacă domnul respectiv are alte informații, îl invit să le furnizeze instituțiilor abilitate să le cerceteze. Dacă nu are, ar trebui să se pregătească să răspundă legal pentru afirmațiile dumnealui dacă continuă cu astfel de insinuări", a declarat Dacian Cioloş, pentru STIRIPESURSE.RO.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a scris luni, pe pagina sa de Facebook, că Dacian Cioloş a ajutat în 2016, din postura de premier, site-ul de ştiri HotNews.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-21

TAGURI: ciolos, acuzatii, dragomir, sri, hotnews

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GRUIA STOIA
20 Sep 2017

Si daca vine cu dovezi si ti le baga in fata atunci ce vei mai zice Gasesti tu o alta posibilitate ca s o dai la cotit Asa i?Sunteti maestri la spus minciuni dar atat
PUI DE VULPE AVORTON
20 Sep 2017

Te bagi singur in seama bai nulitate umana vezi-ti de vitele tale..............
ADSO
20 Sep 2017

Si cand Firea carsa bani la Antena 3,sub forma de publicitate cum se numeste?
SOOKIE
21 Sep 2017

Nu stiti ce sa mai inventati...lepre ce sunteti
CE BANI?
21 Sep 2017

Nu ti e rusine sa spui minciuni Firea este deocamdata cel mai capabil primar Dar va sta in gat Cum sa nu va steaAti avut si voi primari de la uniunea slugilor lui soros dar nu a stiut nici macar cu ce semananca functia de primar Stefanel dan A FOST UN PRIMAR HOT aSTAT 2 LUNI APOI A FOST FUGARIT PENTRU CA ERA HOT hot usr ist
@CE BANI?
21 Sep 2017

Da dar hotii lor sunt de dreapta si nu se pune Numai cei de stanga sunt hoti ei sunt niste calugarite
Random imageUltimele stiri

Apa Nova