2019-03-22 16:38


Cioloș răspunde CRITICILOR: ”Niște prostii, e un ATAC împotriva Alianței USR-Plus”

 |  21:37
Cioloș răspunde CRITICILOR: ”Niște prostii, e un ATAC împotriva Alianței USR-Plus”

După scandalul izbucnit în spațiul public după opiniile controversate exprimate de Oana Bogdan, aflat la Severin, liderul PLUS, Dacian Cioloș a declarat că declarațiile au fost scoase din context și că totul este doar un atac al dușmanilor politici ai alianței.

”Sunt prostii, niste interpretari, e un atac concertat la Plus si la aceasta Alianta de cand am infiintat, se inventeaza tot felul de povesti ca acest partid sa fie atacat, au luat-o si cu securistii, cu extremistii, fiul lui Soros, cauta sa sadeasca suspiciunea si neincrederea pentru ca asa au condus tara asta.

Daca ne uitam din 90 incoace peste 70% din timp tara a fost condusa de PSD, deci PSD a adus tara asta la sapa de lemn , dau vina in stanga si in dreapta, ba pe straini, ba pe Ciolos , ba pe USR pentru ceea ce se intampla in tara.

Sunt declaratii scoase din context si doamna Bogdan a clarificat, apoi o sa vina cu alt subiect, ei doar stiu sa acuze, nu se uita la ei” a declarat Dacian Cioloș la Severin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-06

GALERIE MEDIA

iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/itqjW7NCioo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

TAGURI: oana bogdan, atac, ciolos, usr, plus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Mar 2019

Ca si comunistul FLOOOORIIIIN CAAAALINEEEESCUUUU si acesti PLUS nemernici comunisti, se prezinta ca si cum nici pisat nu au baut, nici gura nu le pute! PESEDEII sunt mici copii pe langa ei.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...