2019-01-16 19:23


Cioloș vrea să dea în JUDECATĂ un lider PSD. Ce l-a SUPĂRAT pe fostul premier

 |  16:48
Cioloș vrea să dea în JUDECATĂ un lider PSD. Ce l-a SUPĂRAT pe fostul premier

După ce președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut că George Soros a plătit bani grei pentru a-i finanța pe miniștri tehnocrați, inclusiv pe Dacian Cioloș, fostul premier reacţionează dur pe Facebook. Cioloş spune că îl va da în judecată pe Nicolicea, dându-i astfel ocazia să aducă "mai multe explicaţii şi probe" în legătură cu afirmaţiile sale.

"Domnul deputat PSD care a spus ieri că omul de afaceri George Soroș ar fi plătit bani ca "niște oameni să ajungă în Guvernul României" anul trecut și că m-ar fi "finanțat", va avea ocazia nesperată de a oferi mai multe explicații și probe în instanță. Acolo va avea șansa să reflecteze, la rece, asupra a ceea ce înseamnă o declarație politică iresponsabilă.

După numai șase luni de la alegeri, coaliția PSD-ALDE și-a înscăunat al doilea guvern, dar a repus în funcții mai toți miniștrii pe care i-a dat jos pentru incompetență. Un scandal politic penibil pentru PSD, cu costuri uriașe pentru credibilitatea României. Ziariști independenți sunt hărțuiți pentru că au îndrăzneala să cerceteze afacerile mai marilor politici. Finanțele țării sunt în pericol. Bursele medicilor rezidenți dispar miraculos. Creșterile salariale anunțate nu pot fi aplicate. Magnificele promisiuni făcute în campania electorală sunt în... pom. Pe scurt, nici măcar membrii PSD nu mai cred în propriul program de guvernare.

Aceasta este realitatea pe care PSD se străduiește să o facă uitată. Atunci, încep poveștile cu Bau-Bau.

Un Bau-Bau mare, urât și puternic, care vrea să le facă rău, care-i urmărește, care nu le dă pace pe culoarele Parlamentului și nu-i lasă pe bravii lideri PSD să facă lucrurile minunate pe care le-au promis... Nu vă temeți de Bau-Bau, domnilor!

Eu cred că de câte ori dl Dragnea și ai lui îl pomenesc pe dl Soroș, spun, de fapt, următoarele: "Iar am dat cu oiștea-n gard! Oamenii își pun întrebări și nu ne mai votează! Repede, băgați povestea cu Bau-Bau!".

Fantezii și povești cu conspirații și forțe oculte, de ținut oamenii ocupați cu orice altceva decât cu minciunile și eșecurile lor.", a scris Dacian Cioloş pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: ciolos, judecata, soros, eugen nicolicea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINELU
11 Iul 2017

Si ce daca?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Iul 2017

Soros a fost "Bau-Bau" pe vremea lui Hitlerry Clinton pe caare a si finantat-o,era protejat de C-I-A,dar acum regimul Trump l-a avortat in sant pe Bau-Bau deoarece este contra administratiei Trump............PIZ-distii ca orice curva penala se fac smekeri si lovesc in Soros dupa ce l-a anihilat regimul Trump...Ce poate fi mai josnic decat sa infigi cutite in spate la un loser care a pierdut batalia din USA...Domnule Ciolos nu ar trebui sa va mire acesti porci perversi si hiene scarboase deoarece astia sunt aceeasi gasca care l-a impuscat teatral pe Ceausescu,tot asa un batran paralitic care a pierdut meciul cu Gorby...Ei nu sunt in stare sa lupte cu leul in arena,dar stau pe la colturi si musca pe la spate pe cei care pierd meciul...niste gunoaie fara caracter// Daca vreti sa-i distrugeti complet dati publicitatii TOTUL despre ei si averile din strainatate...conturi vile actiuni...SE LE FIE CONFISCATE TOATE AVERILE LA ACESTI PORCI...nu pierdeti vremea pe la instanta...lucrati cu FBI si dati-le sah/mat la regina...confiscarea averilor
BUBOSULE MISA
11 Iul 2017

vEI RASPUNDE PENTRU SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE MARS LA STICLA CU PISAT!
MARIA
11 Iul 2017

ADEVARUL DERANJEAZA NU-I ASA? ORICUM TU CU SHLEAHTA DE NEMERNICI N-ATI FOST TRIMISI SA FACETZI BINE ROMANIEI SI ACUM GUITZI NESIMTZITULE
BABUIN
12 Iul 2017

Ma mir ca mai ai tupeul sa apari.....chiar nu realizezi ca ai fost o SLUGA ...si ca esti in continuare o sluga SICTIR SLUGA...CU TOATA SLEAHTA TA DACĂ TE CONSIDERI BĂRBAT.....HAI ÎN FAȚĂ ELECTORATULUI ...SA VEDEM CATI O SA TE VOTEZE ....ESTI O SCURSURA A SERVICIILOR EXTERNE
Random imageUltimele stiri

loading...