2019-03-22 00:12


CIRC în plen. Ce GEST a făcut Nicolae Bacalbașa în timpul unui DISCURS

 |  22:33
CIRC în plen. Ce GEST a făcut Nicolae Bacalbașa în timpul unui DISCURS

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a început să se strâmbe, vineri, în timp ce un deputat de la opoziție, liberalul Florin Roman, critica de la microfonul plenului Camerei puterea social-democrată pentru că se opune majorării alocațiilor pentru copii.

Totul a început după ce Roman a venit la microfonul plenului și l-a acuzat pe președintele PSD Liviu Dragnea că ”fură de la copii”.

Președintele de ședință, deputatul PSD Florin Iordache, i-a tăiat microfonul lui Roman de mai multe ori, mai ales după ce acesta încerca să spună până la capăt propoziția: ”Cât de cinic poți să fii, ca să furi de la copii!”

CIRC în plen. Ce GEST a făcut Nicolae Bacalbașa în timpul unui DISCURS
zoom

La un moment dat, după un astfel de moment, lângă deputatul PNL a venit și parlamentarul PSD Nicolae Bacalbașa, care ... a început să se strâmbe, așteptând la câțiva centimetri distanță de acesta, să preia microfonul.

După ce liberalul a plecat în banca sa, Bacalbașa a făcut declarații, în stilul său caracteristic: ”Vreau să arat că impotența, când se manifestă, se manifestă la modul grotesc. Și am văzut-o. Colegul a ceut mai înainte cuvântul pentru o problemă personală și are într-adevăr grave probleme personale, pe care eu le-am depistat când a început așa zisa grevă a foamei. Continuă.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-15

TAGURI: circ, plen, nicolae bacalbasa, s-a strambat, discurs, roman, pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIUMA ROSIE PORCINA
16 Feb 2019

foarte bine sa-l vada oamenii ce poama au votat-un mascarici tiganesc
@ CIUMA R......
16 Feb 2019

Se pare ca si tu scriitorul si roman sunteti atinși de pesta porcina....si Sper ca sti.cum se face eradicarea !!! MUIE MULTA si alupigus
COADA DRACULUI
16 Feb 2019

CE PRETENTI SA AI DE LA UN TIGAN BORIT
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...