2019-02-21 00:16


Codrin Ștefănescu, ANUNȚ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu Olguța Vasilescu

 |  21:21
Codrin Ștefănescu, ANUNȚ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu Olguța Vasilescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a anunțat la RomâniaTV că partidul o susține în continuare pe Olguța Vasilescu pentru un portofoliu în ciuda opoziției președintelui Iohannis și că partidul nu ia în calcul un alt nume. Totodată, sunt discuții de oportunitate legate de o plângere penală împotriva șefului statului.

”Nu avem niciun alt nume, in presa in siteurile securistoide s-a emis teoria ca PSD e impartit in 2 , nu exista asa ceva, partidul este unificat, suntem in aceeasi echipa si sustinem pe Olguta si Draghici, suntem siderati de cum reactioneaza presedintele boicotand Romania si trebuie sa ne adaptam sa gasim solutiile legale si constitutionale in acest conflict” a declarat Codrin Stefanescu la Rtv.

Secretarul general al PSD a făcut și câteva referiri la intenția partidului de a depune o plangere penală împotriva președintelui Klaus Iohannis:

”Este o solutie si asta, raman la parerea ca trebuie sesizata CCR pe conflic de constitutionale, ca e pe langa lege, presedintele poate respinge un ministru in conditiile legii cand e condamnat, nu o poti refuza pe Olguta ca vorbeste despre abuzurile facute de DNA, asta e chestie de oportunitate, premieurl decide si electoratul alege la vot” a mai precizat Stefănescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-11

TAGURI: psd, plangere penala, iohannis, codrin stefanescu, olguta vasilescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Feb 2019

OLPUTA URSOICA A CUMPARAT CASOIU DE LA CLANURI TIGANESTI CU JMENURI BANCARE
ANONIM
12 Feb 2019

CAP DE SULA CIRCUMSCRISA , CU BILA BAGATA IN CAP . A LUAT TERENURI DE LA INSTITUTUL PASTEOR SI LE-A VINDUT CU 20 MILIOANE EURO , IN PRELUNGIREA GIULESTI
@DICKHEAD CODRIN
12 Feb 2019

MAI DATE BA IN PIZDA MATII CU PARTIDUL SI CU VULVUTA TA . SINTETI DOAR O ADUNATURA DE MAFIOTI ORDINARI . MUIE PSD .
VADIM
12 Feb 2019

Cap de p...la si largutza au fost dati afara de vadim tocmai pentru ca erau incompetenti si hoti. CVTudor spunea despre '' largutza'' ca nu e buna la nimic , in schimb ii plac '' BANII , BARBATII SI BAUTURA '' CÂTA DREPTATE AVEA VADIM. LARGUTZA ARE MEREU CAPUL PLIN DE ALCOOL. DE ACOLO VIN SI IESIRILE VIRULENTE LA TOT CE O INCONJOARA.
ANONIM
12 Feb 2019

Bai nazisti nebuni Va e frica de oamenii competenti pe care i ati fi vrut inchisi pentru ca vad altfel lucrurile La voi (cei 5% nebuni din populatie }albul e negru si negru e alb asa i Voi vreti ca nazistii sa conduca iar tara Siktir si ...la baut pisatul Siktir javrelor !
ANONIM
12 Feb 2019

Circumcisa, analfabetule. Dar sigur nici nu stii ce e aia!
FREACA MENTA
12 Feb 2019

GUZGANUL ROZALIU
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...