2019-01-16 20:35


Codrin Ștefănescu: Dacian Cioloș a mințit PSD-ul. Există 53 de martori

 |  07:52
Codrin Ștefănescu: Dacian Cioloș a mințit PSD-ul. Există 53 de martori

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu a afirmat, vineri, că Dacian Cioloș a mințit PSD-ul în privința unei viitoare candidaturi pentru funcția de premier după alegerile parlamentare. Social-democratul a susţinut că au existat 53 de martori din PSD.

Codrin Ștefănescu a susţinut că l-a întrebat pe Dacian Cioloș dacă vrea să fie premier după parlamentare și dacă va intra într-un partid politic, prim-ministrul minţind atunci când a afirmat că nu doreşte.

Secretarul general adjunct al PSD a mai spus că au fost 53 de martori din PSD la declarația făcută de Dacian Cioloș. Potrivit acestuia, Liviu Dragnea a decis la finalul respectivei ședințe că PSD susține cabinetul Cioloș, transmite b1.ro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-05

TAGURI: codrin stefanescu, dacian ciolos, minte, psd, 53, martori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TAICA DOMNULUI
05 Noi 2016

HALEȘTI CĂKKAT CU POLONICUL, LIBARCĂ SLINOASĂ, SÎNT 54 ”DĂ” MARTORI, CU MINE, ”ĂFCORS”, GUZGANE!
PIRATU
05 Noi 2016

CODRINE, CODRINE DUTE MA LA PADURE SI CU FARADELEGE SA CULEGI FRAGI SI MURE . IN POLITICA AI MACAT KKT SI TE-AI IMBOGATIT DIN FURTUL AVUTIEI NATIONALE FARA LIMITE. BROSCOI CUM ESTI POTI SA JOCI IN FILME ANIMATE.
ANONIM
05 Noi 2016

SA TREZIT SI PUPINCURISTUL LUI nastase ponta dragnea SA. SE BAGE IN SEAMA. TOATA VIATA AI FOST UN LINGAU JEGOS MAI INTAI AL LUI VC TUDOR ACUM AL ORG.MAFIOTEpsd.ABONAT AL LATRINEI. 3. SI. GHITA TV UNDE INTOXICI FRAIERII CU FECALE LINGVISTICE TE-AI TREZIT SA VORBESTI NUMAI PROSTII. MARS LA PUSCARIE VOMA CE ESTI.
Random imageUltimele stiri

loading...