2019-04-25 23:02


Codrin Ștefănescu îl dă de gol pe Dragnea: ” Se ÎNSOARĂ cu Irina Tănase”

 |  23:24
Codrin Ștefănescu îl dă de gol pe Dragnea: ” Se ÎNSOARĂ cu Irina Tănase”

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit joi pentru B1tv că Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția lui Liviu Dragnea.

În același timp, Ștefănescu a precizat că liderul PSD nu a plecat și nu va pleca în insulele Maldive, așa cum s-a zvonit în ultimele zile. 

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (...) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-03

TAGURI: psd, codrin stefanescu, dragnea, se insoara, irina tanase
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LA NUNTA
04 Ian 2019

Il asteptam pe draKnea la noi in celula la Jilava unde ne va fi MIREASA. CE MIREASA CU MUSTATZA !!!! he , he , he ....! Hai nebuno mai repede......!!!!
@LA NUNTA
04 Ian 2019

Vad ca ti versi nebuneala pe spatiul acesta de ani buni Dupa semnalmentele care rezulta din exprimare ,trebue sa mergi urgent la un doctor de capiala ,au poate te droghezi non stop?Au ,nu vezi ca esti dement Mars la baut pisatul
@@ LLA NUNTA.
04 Ian 2019

Tot de ani buni si tu infectezi acest site cu aberatii si mesaje pro-bolsevice. Cu ce te plateste mafia psd ? Cu tuica si bonuri de masa ciumat rosu si infect ?
ROMANIA TARA TRIBALA
04 Ian 2019

Hndicapatii, Ticalosii, Derbedeii, Prostituatii, conduc Romania pe ultimul drum...............
Random imageUltimele stiri


STARBAG