2018-12-10 10:44


Codrin ȘTEFĂNESCU, nedumerit: „ Nu ştiu de ce i-am devenit antipatic lui DRAGNEA!”. Ce spune că va face în continuare

 |  16:56
Codrin ȘTEFĂNESCU, nedumerit: „ Nu ştiu de ce i-am devenit antipatic lui DRAGNEA!”. Ce spune că va face în continuare

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, s-a declarat mirat, miercuri, de faptul că, în ultima perioadă, i-ar fi devenit antipatic preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, afirmând că el a rămas acelaşi care i-a stat alături acestuia "în momente foarte grele", informează Agerpres.

Întrebat de jurnalişti, la Palatul Parlamentului, dacă îşi menţine poziţia în privinţa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, Codrin Ştefănescu a spus: "Da, asta a fost atunci la cald, era la câteva ore distanţă după ce începuse scandalul care a lăsat România cu gura căscată. Şi a fost o reacţie pe care am avut-o şi eu, şi Şerban Nicolae". El a adăugat că nu regretă această poziţie. "Nu, sub nicio formă, de ce să regret? Să-i cer cuiva într-o funcţie publică să-şi facă datoria conform fişei postului? (...) A zis dl Dragnea şi asta este! Nu ştiu de ce i-am devenit antipatic dlui Dragnea în ultima perioadă, că-s acelaşi Codrin Ştefănescu care a stat lângă Liviu Dragnea în momente foarte grele şi nu fac nici eforturi disperate să devin nici simpatic, nici antipatic mai mult decât sunt antipatic. Voi continua aşa, cum fac de 28 de ani, să spun lucrurilor pe nume, exact ce gândesc, trăiesc într-o ţară în care eu totuşi am fost într-o revoluţie", a precizat Ştefănescu întrebat dacă îşi menţine poziţia, chiar dacă Liviu Dragnea a spus că "vorbeşte mult şi prost".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-21

TAGURI: codrin stefanescu, dragnea, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Feb 2018

acest "cap de P..." cica el a fost in revolutie in 1989............cati dizidenti vezi in pSD ?care dintre voi a fost persecutat de regimul comunist?(nu ma refer la comunistii ultra-stalinisti precum Brucan care era dusmanul lui Ceausescu din motive de alta natura)..care dintre voi a facut puscarie politica inainte de 89?(si nu ma refer la Gelu Voican infractor ordinar delapidator).stai ca o lamurim cat de curand si cu asa-zisa "revolutie" de palat pe care ati facut-o dupa ce v-a adus la putere Stanculescu(pe care ulterior l-ati aruncat in sant).......singura revolutie care a schimbat ceva a fost aia americana din 1776....in rest sa fii sanatos si mai citeste niste almanahe se vede ca ai chelit degeaba
MARCEL
21 Feb 2018

Dragnea se crede Ceausescu. Crede că el este Dumnezeu. Pacat mare păcat. Nu se știe..Daca va continua asa .. An votat PSD si imi pare rau. .Nu voi mai vota....SUA face ce vrea din Romania. Colonia.
ANONIM
21 Feb 2018

Dragnea Urăște Romania PENRU VOTURILE UDMR FACE ORICE DRAPELUL ROMNIEI NU VREA SA FIE PE INSTITUȚIILE DIN ROMÂNIA. Urat. Am votat un partid care Nu iubeste DRAPELUL si arborarea acestuia
COSTEL
21 Feb 2018

ECATERINA ANDRONESCU . NU CREDEAM CU NU IUBEȘTI ROMANIA SI DRAPELUL ROMÂNIEI. AI VOTAT ÎMPOTRIVA ARBORARII ACESTUIA. URAT.NU ESTI PATRIOATA. URAT DIN PARTEA TA.. DUMNEZEU A VEDEA. URAT DIN PARTEA T.
UN CETATEAN
21 Feb 2018

SA NU IUBESTI DRAPELUL TARII SI ROMANIA ESTE CEL MAI RAU LUCRU. DOAMNA ECATERINA ANDRONESCU ASA II PREGATITI PE COPII NOSTII SA URASCA ROMANIA? PACAT MARE PACAT. MERGETI IN SUA. POATE ACOLO O SA IUBITI DRAPELUL SUA. DACA NU VOTATI SA FIE ARBORAT PE INSTITUTIILE DIN TARA NOASTRA.
ANONIM
21 Feb 2018

Nu arbora DRAPELUL. Urăște tara. Asta este important pentru SUA. Multi deputați acceptă asta. DRAGNEA NU uita Romania este tara ta . Ni UNGARIA.
MAFIA BOLSEVICA.
22 Feb 2018

Cei care aveti probleme cu SUA aflati ca in Romania sunt trupe americane care va apara si pe voi de ciuma sovietica pe care o doreste dragnea si plesCOIanus. Ultranatzionalismul desantzat promovat de gadea si ciutacu dauneaza grav creerelor spalate de haznaua 3 si latrina lui ghita fugaru.
Random imageUltimele stiri


loading...