2019-04-23 21:15


Codrin Ștefănescu răspunde CÂRCOTAȘILOR din partid: ”E nevoie de Legile Justiției. Ne-au VÂNAT cu cătuşele în mână”

 |  20:28
Codrin Ștefănescu răspunde CÂRCOTAȘILOR din partid: ”E nevoie de Legile Justiției. Ne-au VÂNAT cu cătuşele în mână”

Prezent la Brăila, Codrin Ștefănescu i-a răspuns primarului Marian Dragomir, nemulțumit de legile justiției. Este nevoie de legile Justiţiei din cauza hărțuirii din ultimii ani- a fost răspunsul secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu.

„Da, Marian (Marian Dragomir - n.r.), este foarte corect, suntem un partid de oameni care construiesc, dar, în acelaşi timp, ce noi construim alţii încearcă să distrugă, pas cu pas. Este nevoie de legile Justiţiei. Este nevoie de tot ceea ce am făcut noi, pentru că sunt primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali hărţuiţi cu cătuşele ani de zile, în toată ţara, pentru tot felul de mizerii şi aberaţii. Tot ce înseamnă PSD nemernicii ăştia au vânat pas cu pas, bucăţică cu bucăţică. Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână, cu nişte legi făcute de Macovei, crezând că ne sperie”, a declarat duminică Ştefănescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-17

TAGURI: legile justitiei, primar, marian dragomir, codrin stefanescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BELZEBUT DICKHEAD
17 Mar 2019

bai satanistule cine pizda matii te crezi?fa un dus cu apa rece sa-ti treaca..si daca nu ajunge ia si inghite niste aghiazma de la Grigore...vrei nu vrei ....muie ai sa iei
DIANA
17 Mar 2019

SA MORI TU CA NU TI- E TEAMA CĂ, DACĂ PICĂ DADDY O SA FLUIERI A PAGUBA.VAI DE CAPUL TAU DE NAIV. MAI BINE AVEAI GRIJA DE FAMILIA TA NU DE DRAGNEA.ÎN REST URA SI LA GARĂ.
TE SIMȚI VÂNAT?
19 Mar 2019

PĂI NU PRACTICI MAGIA NEAGRĂ? NE DRACU TAC-TU? NU TE PROTEJEAZĂ EL? STĂ DE-A DREAPTA TA!!!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG