2019-02-22 12:23


Codrin ȘTEFĂNESCU sare în apărarea lui Carmen DAN: „Nu ar trebui să DEMISIONEZE!”. Cine ar trebui să plece în opinia liderului PSD

 |  16:00
Codrin ȘTEFĂNESCU sare în apărarea lui Carmen DAN: „Nu ar trebui să DEMISIONEZE!”. Cine ar trebui să plece în opinia liderului PSD

Ministrul Carmen Dan nu ar trebui să demisioneze, a declarat, la RFI, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu. El consideră că premierul Mihai Tudose şi ministrul de Interne trebuie să discute ”urgent” şi să prezinte un plan de măsuri, după cazul poliţistului suspectat de pedofilie, informează News.ro.

Codrin Ştefănescu a spus că se aştepta să demisioneze sau să fie demişi "şeful direct al pedofilului, care l-a ţinut şofer timp de ani de zile, adjunctul lui, cei din Serviciul respectiv, cei care au răspuns de această brigadă a şefului lui de la Poliţia Capitalei". "Toată România aştepta ca în orice ţară democratică după un astfel de caz cutremurător să se întâmple nişte lucruri, iar ele se amână”, a afirmat Ştefănescu.

Secretarul general adjunct al PSD consideră că nu se impune demisia lui Carmen Dan din funcţia de ministru de Interne.

”Acum am ajuns la discuţia în care se cere demisia ministrului de Interne. Eu cred că n-ar trebui să demisioneze, dar ar trebui să discute urgent cu prim-ministrul în cursul zilei de azi şi cred că o vor şi face şi să iasă în faţa opiniei publice amândoi, cu un punct de vedere, nişte explicaţii detaliate pentru toată România, ce se va întâmpla cu examenul psihologic, cu examenul psihiatric, cum se va produce, ce se întâmplă cu cei care sunt vinovaţi în structura asta”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că nu mai doreşte să mai lucreze cu ministrul de Interne Carmen Dan pentru că l-a ”minţit” şi că, dacă îşi va prezenta demisia o va accepta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-11

TAGURI: codrin stefanescu, tudose, carmen dan, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Ian 2018

bah ratatule numai chelia ta lipsea din presa....MARSHH sluga ce esti
PARPALA
11 Ian 2018

AI APARUT DICKHEAD ? SE PUTEA SA PIERZI TU OCAZIA SA NU II TRAGI O LIMBA LUI DRAGNEA ? PE CINE CREZI TU CA INTERESEAZA PARERILE UNUI RETARDAT MENTAL CA TINE ? DISPARI JIGODIE OLIGOFRENA .
D,CIOBOTARU
11 Ian 2018

Sluga perfecta.I-a "carat "geanta lui bombonel,lui Vadim,acum lustruieste pantofii lui Dragnea.Urmeaza Tudose?
TO : DICKHEAD STEFANEXU
12 Ian 2018

UN BOU CA TINE , ALUNGAT DE MARELE VADIM DIN PMR CU SUTURI IN CUR ( CA SI NEACSU ) AR TRBUI SA LASE CIOCUL FOARTE MIC , SAU S-A TACA DRACULUI DIN GURA , SA INCERCE SA TREACA NEOBSERVAT . ESTI UN LINGAU , UN NENOROCIT CARE NU I-SI DA SEAMA CIT ESTE DE URIT DE ROMANI . CIND V-A CADEA PSD-UL , UNDE TE MAI REFUGIEZI BAI HIENA NENOROCITA ???
FANE IPSOS
12 Ian 2018

IA-TI GASCA PMR-ISTA , IA-L PE NEACSU , PE VAGABOANDA BETZIVA LIA OLPUTZA , PE CHIOMPALAUL CARE II DA SUB COADA IN CUBA , IA CE POTZI SI DISPARETZI GUNOAIELE DRACULUI CE SINTETZI . NU ASTEPTATZI S-A FITI LUATI LA SUTURI DIN SEDIUL PSD .
BEBICA
12 Ian 2018

DENIS RIFAI A AVUT EXAGERAT DE MULTA RABDARE CU TINE BAI ANIMALULE ( DE FAPT NICI MACAR NU TI-A MULTZUMIT PENTRU PARTICIPARE . EU TE-AS FI SCOS CU SUTURI IN COR DUPA PRIMELE VORBE . TE-AI ASIGURAT DE O CANTITATE DE URA MULT MAI MARE CA INAINTE . MORI IN CHINURI IDIOTULE .
FANE IPSOS
12 Ian 2018

AI ATINS CELE MAI INALTE CULMI ALE PENIBILULUI , ASEARA LA REALITATEA TV . DENIS RIFAI RIDEA SI SE UITA IN TOATE PARTILE , MAI PUTZIN SPRE TINE . AI VORBIT TOT TIMPUL DESPRE CIT DE PUTERNIC ESTE PSD ( ??? ) , CIT DE UNITZI SINTETZI VOI PSDEII , CA O MARE FAMILIE . TU NU VEZI MAI IDIOTULE CHELIOS CA IN PSD SINT NUMAI GRUPURI DE INTERESE ? UNDE E MA FAMILIA , CIND FIECARE SE BATE CU FIECARE SI TOTI CU MAFIOTUL SEF DRAGNEA . TOTI SIMT CA IN CURIND VOR FI ALUNGATZI CU SUTURI IN CUR DIN SEDIUL PSD , MAI PUTIN TU BOULE DE PRIPAS . PRM A MURIT O DATA CU VADIM , UNDE TE MAI REFUGIEZI MAI CAZATURA UMANA ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...