2019-01-22 00:13


Codrin Ștefănescu UIMEȘTE din nou. Se cere COMASAREA DNA și DIICOT

 |  22:18
Codrin Ștefănescu UIMEȘTE din nou. Se cere COMASAREA DNA și DIICOT

După interviul în care Laura Codruța Kovesi a precizat că procurorii DNA nu vor ceda și vor continua să lupte „cu mafia”, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că partidul său a „receptat mesajul” și că vor fi luate „câteva măsuri legislative în această vară”. Mai departe, social-democratul a vorbit despre „comasarea parchetelor” și cum ar „trebui” în 24 de ore „să faci lucrurile astea”.

Codrin Ștefănescu a oferit câteva detalii despre măsurile pe care actuala putere intenționează să le ia în lunile următoare, după mesajul transmis de Laura Codruța Kovesi. „Vom lua câteva măsuri legislative în această vară: legea răspunderii magistraţilor, codurile, legea lobby-ului”, a spus secretarul general adjunct al PSD, luni seara, într-o emisiune la Antena 3.

Ștefănescu a mai precizat că ar fi în plan conceperea a două legi: una pentru procurori, una pentru judecători.

Secretarul general adjunct al PSD a susținut că situația actuală ar fi „dovadă de lașitate din partea Parlamentului” și o consecință a faptului că social-democrații, deși au avut în două rânduri majoritate covârșitoare, nu au luat măsurile potrivite. „Să comasezi parchetele, să dai cele patru legi simultan, să le ceri demisiile. În 24 de ore trebuie să faci lucrurile astea”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Referindu-se la protestele din iarnă, acesta a mai spus că „sistemul” a răspuns „cu 100.000 de oameni în stradă” și că PSD a greșit nescoțând „un milion de oameni în stradă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-18

TAGURI: dna, diicot, comasare, psd, codrin stefanescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Iul 2017

cretinul asta e un expert in cretinisme...."biblia" lui Belzebut e una dintre cartile lui favorite evident ca a invatat numai tampenii de acolo
ANONIM
19 Iul 2017

Pentru diminuarea MARII CORUPTII din RO printre altele sunt necesar cateva masuri administrative printre care; sa se desfiinteze urgent CONSILIILE JUDETENE (structuri pur mafiotice si inexistente in alte state civilizate) care BARONIZEAZA Romania SARACIND populatia, dar si a JUDETULUI ILFOV - cea mai mare zona ciminogena din Ro CARE INCONJOARA CAPITALA in mod CIRCULAR ca o caracatita si unde se intinde ca o CIUMA - tot aici este si principala pepiniera a MAFIOTILOR si BANDITILOR autohtoni si straini . Aceste ANOMALII sau GROZAVII facute in numele democratiei sau descentralizarii aduc prejudicii enorme, grave, bunului mers al societatii romanesti. Pentru administrarea judetelor sunt suficiente PREFECTURILE , PRIMARIILE si CONSILIILE LOCALE, este adevarat ca, CONSILIILE JUDETENE sunt structuri POLITICO-MAFIOTE ce intretin si dezvolta MAREA CORUPTIE din Ro.In consiliile judetene se regasesc GUNOAIE UMANE, SEMIDOCTI, BANDITI, TICALOSI, ETC. Jud IF este intr-adevar o structura administrativa UICA in LUME cu un teritoriu distribuit circular in jurul capitaleI unde se cultiva si se dezvolta FAUNA MAFIOTA SI CEA CRIMINALA in detrimentul dezvoltarii normale a ZONEI METROPOLITANE.
CODRINEL, CODRIN ,CODRUT ...
19 Iul 2017

Tare ar mai trebui sa te demită Dragnea si pe tine...Dai totul din casa.
Random imageUltimele stiri

loading...