2019-04-20 05:58


Codrin Ștefănescu, ultimele DETALII despre starea lui Liviu Dragnea: ”O să facă INFILTRAȚII”

 |  18:09
Codrin Ștefănescu, ultimele DETALII despre starea lui Liviu Dragnea: ”O să facă INFILTRAȚII”

Codrin Ştefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea rămână internat în spital, iar medicii îi vor face infiltraţii „care să îl pună pe picioare” în perioada următoare când vor fi alegeri. Secretarul general al PSD a precizat liderul social-democrat va ajunge la operaţie din iunie încolo.

„E în continuare internat. Nu, nu a fost operat şi se pare că nu vrea să fie operat. Medicii o să găsească o soluţie intermediară, adică o să îi facă infiltraţii care să îl pună pe picioare în perioada următoare când avem campanie şi alegeri, dar tot la operaţie va ajunge după luna iunie. Momentan este încă sub observaţia medicilor. Este încă internat. Va ieşi din spital atunci când medicii care îl tratează stabilesc. A căzut şi el de acord că medicii au prioritate când este vorba de sănătatea lui”, a afirmat Codrin Ştefănescu, marţi, pentru MEDIAFAX.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-19

TAGURI: codrin stefanescu, detalii, sanatate, infiltratii, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FIULER DE TELEORMAN
19 Mar 2019

CIND ERA LA VINATOARE TOATA NOAPTEA , NU ZICEA CA ESTE BOLNAV ? CIND VINE ALT TIMPIT DE PARTID IAR SCHIMBA TOT CA HITLER , DUPA BUNUL PLAC , AL NOI MAFIEI POLITICE
NEGRO
20 Mar 2019

Domnul Cap de Pwla are perfecta dreptate. Ilustrul Pacient cere doar infiltratii. Probabil pe interlopii infiltrati in mijlocul manifastatiilor pasnice din 10 august 2018, ca sa pedepseasca femeile si copiii veniti doar sa protesteze. Sa vada unde duce dragostea PSD-ista pentru popor. Pulane, gaze toxice interzise, numere ascunse din partea tortionarilor asmutiti in haite. Cam asta cere marele Guru. Dar de ce s-a bagat sobolanul la infiltratii tocmai cand era chemat sa dea explicatii cu privire la furtul din mancarea copiilor in Alexandria redusa la tacere? Iata ca organul purtator de cuvant al Marelui Interlop PSD nu-l mai turuie. Se apropie scadenta, domnilor, si Marea Brazilie pe unde v-ati investit furaciunile nationale nu prea mai are chef sa va primeasca. Si acolo au aparut legi drastice pentru spalatorii de bani negri...furati de la gura copiilor Romaniei.
MAFIA PSD
20 Mar 2019

Infiltratii cu vitriol pentru dictator si un loc cu verdeata pentru el si mafia psd-alde. Este reteta ideala a lichidarii bolsevismului in Romania.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
20 Mar 2019

se infiltreaza la JILAVA
Random imageUltimele stiri


STARBAG