2017-01-22 01:47

POLITICA


Colinde 2.0 de la politicieni

 |  17:18
Colinde 2.0 de la politicieni

Ştefan Hruşcă este favoritul politicienilor români sau măcar sursa lor de inspiraţie în materie de urări cu ocazia Crăciunului. Pe paginile lor de internet, politicieni din toate partidele au ţinut să le transmită românilor mesaje pe care vă invităm să le calificaţi singuri ca fiind leşinate sau nu.

·      Europarlamentarul Corina Creţu (PSD) postează pe blogul ei un colind interpretat de Ştefan Hruşcă, dar şi mesajul: “Vestea naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos să vă umple inimile de bucurie şi de credinţa în puterea binelui! Crăciun fericit împreună cu toţi cei dragi!” ( )

·      Ministrul Elena Udrea (PSD) îi invită pe români să redescopere dragostea: “Le doresc tuturor românilor ca, în acest an, de Crăciun, să fie alături de cei dragi, să primească și să ofere dragoste! Să se bucure în familie și să aibă parte de liniște sufletească” (sursa : )

·      Senatorul Dan Voiculescu (PC) se declară bucuros de avantajul internetului. “Poţi colinda virtual şi multimedia”, spune Voiculescu, care adaugă un videoclip de pe youtube.com cu un colind interpretat de Tudor Gheorghe. (sursa: )

·      Parlamentarul Dan Mihalache (PNL) pare destul de obosit să mai adauge şi alte cuvinte în afara titlului de pe blogul personal () – “Crăciun fericit”, urmat de un colind de pe youtube.com interpretat de Şetfan Hruşcă.

·      Fostul ministru Vasile Dâncu (PSD) scrie poate cel mai interesant mesaj de Crăciun pe blogul personal (). Un text, de altfel, destul de lung, care se încheie cu o urare atipică: “Doamne al sărbătorilor, sfinte Părinte al mersului pe aer, nu te lua după dorinţele nătînge ale mele şi ale prietenilor mei. Fă tu să se întîmple cum crezi că este mai bine. Sărbători fericite, prieteni!”

·      Fostul preşedinte Ion Iliescu (PSD) postează pe blogul personal ( )o felicitare copiată de pe un site de internet dedicat cărţilor poştale virtual, urmată de un mesaj: Sarbatorile de iarna sa-si reverse harul asupra voastra si a celor dragi voua, sa va aduca linistea sufletului si a mintii si sa sporeasca sanatatea si belsugul, sa implineasca gandurile si sperantele de mai bine.

·      Deputatul Marius Spânu (PDL) le scrie românilor poate cel mai scurt mesaj de Sărbători: “Un Crăciun simplu şi frumos vă doresc”, iar apoi le spune că se vor revedea în 2012. (sursa: )


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: Corina _Creţu, Elena_Udrea, Dan_Voiculescu, Dan_Mihalache,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image