2019-02-23 07:05


Comisia Europeană REACȚIONEAZĂ la propunerea lui Eugen Teodorovici

 |  16:39
Comisia Europeană REACȚIONEAZĂ la propunerea lui Eugen Teodorovici

Comisia Europeană a reacţionat, printr-un purtător de cuvânt, la declaraţiile ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici privind restricționarea pieței muncii.

• După cum știți, ca regulă generală, nu comentăm comentarii.

• În general, permiteți-mi să vă reamintesc că libera circulație a lucrătorilor este un drept fundamental în UE, unul dintre pilonii pieței interne consacrat în tratate și, potrivit studiilor, cel mai prețuit drept al europenilor din Uniunea noastră.

• Poziția Comisiei a fost clară de la începutul acestui mandat: crearea unei piețe interne mai profunde și mai echitabile reprezintă o componentă esențială a construirii unei Europe mai sociale. Pentru a funcționa în mod corespunzător, mobilitatea forței de muncă trebuie să se bazeze pe reguli clare, corecte și aplicabile, de exemplu prin consacrarea principiului egalității de remunerare pentru aceeași muncă în același loc pentru lucrătorii detașați.

• De asemenea, împreună cu Pilonul European al Drepturilor Sociale, UE s-a angajat să se străduiască pentru condiții mai bune de muncă și de viață de-a lungul întregii Uniuni, în lumina provocărilor cum ar fi îmbătrânirea societății, globalizarea și digitalizarea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-28

TAGURI: comisia europeana, reactie, eugen teodorovici, piata muncii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Noi 2018

Comisia Europeana stie ce idioti sunt la putere in Romania. Discotecarul mitoman a facut acele declaratii intre doua pahare de vodca. Un cretin ca mafia psd din care face parte.
ANONIM
28 Noi 2018

Comisia europeana stie ca fara migratia fortei de munca gata calificata tarile lor vor stagna
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...