2019-02-20 05:31


CONCLUZIILE Gabrielei Firea după Ședința Cex

 |  21:56
CONCLUZIILE Gabrielei Firea după Ședința Cex

Primarul general Gabriela Firea, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, a apreciat vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv, că a fost prima reuniune a acestui for în care au fost dezbătute cu foarte multă sinceritate problemele care îi frământă pe membri.

"Primul câştig al acestui Comitet Executiv: cred că a fost prima şedinţă CEx în care s-au dezbătut cu foarte multă sinceritate problemele care ne frământă. Nu a mai avut nimeni acea timorare care exista până acum", a declarat ea.

”Dragnea a supus votului membrilor CEx doar un punct din declaraţia noastră comună, dacă să continue sau nu ca preşedinte. Au fost 10 voturi să facă un pas lateral, 39 de voturi să continue şi o abţinere.

S-a cerut excluderea mea de către primarul sectorului 5, fapt care nu a fost supus dezbaterii şi aprobării la intervenţia lui Dragnea şi a lui Dăncilă.

Sunt vicepreşedinte al PSD, am avut colegi care au gândit de aceeaşi manieră, Paul Stănescu, Marian Neacşu, Adrian Ţuţuianu, care au plecat deja.

Nu a fost uşor, dar am simţit că e nevoie pentru partid, să fim în slujba ţării, ne-am simţit mult mai datori faţă de români.

Am considerat că susţinem în totalitate funcţionarea la parametri maximi a coaliţiei, susţinem Guvernul şi nu vom periclita buna funcţionare a activităţii Guvernului”.

Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD au dat, vineri seara, un vot majoritar de încredere în favoarea preşedintelui partidului Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-21

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Dragnea a ieșit ÎNVINGĂTOR după războiul din Cex. Cum RĂSPUNDE criticilor
Nemulțumiții din PSD nu dau înapoi: ”SUSȚINEM până la capăt”
Update: Cine a votat contra. S-a terminat VOTUL în CEX. Care e REZULTATUL

TAGURI: primar, psd, gabriela firea, sedinta cex
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...