2018-07-19 06:56


CONFLICT între Ponta și Cioloș: ”E o mare BAZACONIE”

 |  17:30
CONFLICT între Ponta și Cioloș: ”E o mare BAZACONIE”

Fostul premier Dacian Cioloș neagă că ar fi negociat cu președintele PSD Liviu Dragnea și că ar fi fost dispus să conducă un guvern din care să facă parte social-democrații, după alegerile din 2016. Cioloș răspunde astfel unor afirmații făcute de predecesorul său, Victor Ponta.

„Văd că Victor Ponta a scris că aș fi negociat cu Liviu Dragnea să rămân premier în Guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult! Nu numai că nu am negociat nimic cu Liviu Dragnea, dar am spus public, răspicat, de mai multe ori, că nu aș accepta să fiu premier sau altceva într-un Guvern împreună cu PSD, după alegerile din decembrie 2016”, a scris Cioloș pe Facebook.

El a adăugat că înaintea scrutinului a explicat „foarte clar” și motivele pentru care nu a candidat, amintind că a acceptat să conducă un Guvern independent care avea, între altele, sarcina să organizeze două rânduri de alegeri, potrivit Agerpres.

„Nu puteam fi și arbitru și jucător. Am crezut și cred în continuare că adevărata politică trebuie să fie bazată pe onestitate și pe ținerea cuvântului dat, nu pe minciună și manipulare. Nu înțeleg de ce Victor Ponta lansează astfel de dezinformări pe piață, dar vă asigur că voi continua să fac politică așa cum îmi spune conștiința, cu încredere și privind oamenii în ochi. Altfel, mai bine merg și-mi văd de meseria mea”, a spus Dacian Cioloș.

Fostul premier Victor Ponta a scris, miercuri, pe Facebook, că, din noiembrie 2015 până în prezent, România a fost condusă de trei Guverne Liviu Dragnea „ascunse în diverse forme”: Guvernul „Cioloș — Dâncu”, Guvernul „Grindeanu — Shhaideh” și Guvernul „Tudose — Shhaideh”.

„În toamna lui 2015, Liviu Dragnea s-a tot rugat de Klaus Iohannis să accepte un târg: el, Dragnea, îi retrage sprijinul politic Guvernului 'Ponta' și Iohannis îl pune pe Vasile Dâncu prim-ministru până la alegeri — eu am știut de la început de acest lucru, dar am vrut să duc la bun sfârșit guvernarea — a venit însă tragedia de la Colectiv și tot ce a mai obținut Dragnea de la Iohannis a fost Dâncu vicepremier și șef la MDRAP (cu Mihai Busuioc secretar general al ministerului)”, a scris Ponta.

El a adăugat că atât Dacian Cioloș, cât și Vasile Dâncu aveau promisiunea lui Liviu Dragnea că, după alegeri, vor fi propuși pentru funcția de premier.

„Dacian Cioloș nu a candidat nici pentru PNL, nici pentru USR pentru că avea promisiunea lui Dragnea că va continua ca premier al unui Guvern PSD-PNL până în 2020 — ghinion. Și Vasile Dâncu avea promisiunea lui Dragnea că va fi propus premier PSD după alegeri — alt ghinion??!”, a completat Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12

TAGURI: conflict, ponta, premier, ciolos, psd

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
12 Oct 2017

Doua bazaconii sociale se cearta....Nimic nou sub soare... Insa cu aceasta ocazie aflam ca dancu e scos de mult din scena, practic este ca si mort...Sa se fi internat?
Random imageUltimele stiri

Apa Nova