2019-01-21 14:02


CONGRES: Vadim vrea să îi rupă urechile lui Funar şi să îl trimită la Bălăceanca, noul lider PRM vrea unitate şi relansarea partidului

 |  20:04
CONGRES: Vadim vrea să îi rupă urechile lui Funar şi să îl trimită la Bălăceanca, noul lider PRM vrea unitate şi relansarea partidului

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor contestă congresul de la Alba Iulia care pe el l-a exclus din partid, iar pe Gheorghe Funar l-a ales preşedinte al PRM. Vadim consideră că „şmecherii vor să vândă partidul, îşi caută stăpân”. El susţine că Funar şi noii aleşi în fruntea PRM ar fi negociat cu Dan Voiculescu vânzarea formaţiunii pe două milioane de euro.

„Funar e un pui de şarpe, un pui de şarpe pe care l-am crescut la sân şi-l voi strivi cu călcâiul. Nu ţi-e, mă, ruşine? Te-am făcut senator patru ani şi pe nevastă-ta consilier la Curtea de Conturi şase ani. Când nu am avut ce să vă mai ofer aţi muşcat mâna care v-a dat o pâine albă“, s-a burzuluit Corneliu Vadim Tudor la Gheorghe Funar, în direct, la Realitatea TV. „Clujenii m-au ales senator“, a încercat să dea replica Funar, dar Vadim a sărit imediat: „Nu te-a ales nimeni. Funar, o să te mai întâlneşti cu mine şi îţi rup urechile“.

Boabele şi Bălăceanca

Europarlamentarul a fost aspru cu fostul său subaltern: „Ce carte ştii tu, mă, că erai contabil, erai socotitor la CAP, numărai cu boabe de porumb. Mă schimbi tu pe mine din funcţie?“, a proferat Vadim, în timp ce Funar i-a răspuns că l-au schimbat membrii de partid, nu el. „Nu ştiu de ce nu aţi avut curaj să candidaţi la Alba Iulia“, a spus Funar.

Scandalul în direct a continuat când, întrebat fiind Funar unde se vede mai departe pe scena politică, Vadim nu l-a lăsat să răspundă: „Se vede la Bălăceanca“, iar când noul preşedinte i-a sugerat porunca biblică „Iubeşte-ţi aproapele”, a venit replica lui CVT: „Tu nu eşti aproapele meu, Funar. Tu ai fost căţeluşul din spatele meu”.

CVT - patru voturi

Gheorghe Funar a fost ales preşedinte al PRM, sâmbătă, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, în timp ce fostul lider al formaţiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis. Funar a fost ales preşedinte al PRM cu 530 de voturi, în timp ce Corneliu Ciontu a obţinut 113 voturi, iar Ştefan Valentin Varga, 17 voturi.

Aproximativ 700 de delegaţi au participat, sâmbătă, la Congresul Extraordinar al PRM de la Alba Iulia, unde pentru funcţia de preşedinte al partidului au candidat Gheorghe Funar, Corneliu Ciontu şi Ştefan Valentin Varga. Ultimul s-a autopropus în timpul lucrărilor. Din cei aproximativ 700 de delegaţi, 667 au votat pentru alegerea noului preşedinte, fiind validate 660 de voturi.

Excluderea lui Corneliu Vadim tudor s-a făcut prin vot deschis, cu o majoritate covârşitoare. S-au înregistrat doar patru voturi împotrivă şi trei abţineri.

Limitarea mandatelor

Noul preşedinte al PRM, Gheorghe Funar, a declarat că părerea unanimă a delegaţilor la congres a fost că partidul are nevoie de unitate şi că trebuie înlocuită „dictatura unei singure persoane, a fostului preşedinte Corneliu Vadim Tudor, cu o conducere democratică şi care să respecte statutul“.

„Corneliu Vadim Tudor, la fel ca oricare dintre noi, este trecător prin lumea asta şi un preşedinte de partid nu poate să rămână în această funcţie 100 de ani“, a spus Funar.

Noul lider a adăugat că a fost aprobată iniţiativa sa, propusă Biroului Permanent al partidului, de a limita la cel mult două mandate consecutive ocuparea funcţiilor de preşedinte, vicepreşedinte şi secretar general, pentru a nu se mai ajunge la dictatura unei singure persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-28
Citeste si:
UPDATE.Corneliu Vadim Tudor a fost dat afară din PRM. Gheorghe Funar, noul preşedinte al partidului
UPDATE. Scandal în PRM. Gheorghe Funar îl ameninţă pe Vadim Tudor cu excluderea din partid. Preşedintele PRM: Convocarea Congresului este ilegală
Funar a obţinut în instanţă dreptul la pensie anticipată parţială ca fost parlamentar

TAGURI: Funar, Vadim, scandal, boabe, şarpe, urechi, PRM, congres
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANGIE
29 Iul 2013

Ai grija ce doresti dusmanului, sa nu ajungi dumneata unde-i doresti. Da-o naibii de politica....vezi-ti de scris...e mai placut!
ZORRO
29 Iul 2013

Bai nene,FUNAR ,hai treaca mearga!....dar ce cauta acolo acest CORNEL CIONTU ,care a distrus din interior PRM-ul ,cu spagile luate pe ascuns si dat afara de ani buni din PRM!.....nu-l mai credeam pe omul asta ,reactivat si in PRM,dar uite ca s-a putut !.......cineva din puterea de sus are tot interesul de a-l distruge pe VADIM si sa ia PRM-ul!.......VADIM cu pixul sau face mult mai mult decat oricine !......dupa mine ,FUNAR a tradat si s-a facut de ras ,confirmand inca odata ca el a distrus PUNR-ul in ARDEAL!.....un pensionar care merge in continuare pe mana lui VADIM ,deoarece este singurul care ce a spus din 1992 pana acum S-A ADEVEVERIT si asta nu le convine TRADATORILOR!.....
Random imageUltimele stiri

loading...