2017-01-17 17:15

POLITICA


Congresmeni americani au văzut fotografii cu trupul neînsufleţit al lui ben Laden. Vezi cum le descriu VIDEO

 |  12:13
Congresmeni americani au văzut fotografii cu trupul neînsufleţit al lui ben Laden. Vezi cum le descriu VIDEO

CIA a început să learate congresmenilor fotografii cu trupul neînsufleţit al lui Osama ben Laden,ucis la 2 mai de un comando american în Pakistan, a anunţat miercuriCongresul.

Senatorulrepublican de Oklahoma James Inhofe a declarat că a văzut 15 poze cu ben Laden mort. Aceste fotografii,realizate imediat după moartea sa sunt "mai degrabă oribile",potrivit lui.

" Unul dintreproiectile a intrat printr-o ureche şi a ieşit prin globul ocular. Sau a intratprin globul ocular şi a explodat (...) iar creierul a ieşit prin orbită, este maidegrabă oribil ", a comentat senatorul.

El a dat asigurări cănu are niciun dubiu cu privire la identitatea persoanei decedate. "Absolut,nicio îndoială în această privinţă. Le-am văzut. El era", Osama ben Laden,a declarat el.

Congresmenul democratDutch Ruppersberger, membru al Camerei Reprezentanţilor şi al Comisiei pentruServiciile de Informaţii, urma să meargă la sediul CIA din Langley în Virginia(est), în apropiere de Washington miercuri sau joi, a declarat pentru AFPpurtătoarea sa de cuvânt Heather Molino.

Preşedintele comisiei,Mike Rogers, a văzut deja fotografiile la CIA la 2 mai.

Şi alţi congresmenidin cele două Camere, din comisiile pentru Serviciile de Informaţii şi Apărare,au fost invitaţi să vadă aceste fotografii cu Osama ben Laden, potrivitCongresului.

Senatorul republicanJohn McCain a declarat marţi că nu intenţionează să meargă la sediul CIA săvadă fotografiile pentru că, susţine el, "a văzut destui morţi în viaţa"lui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-10-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image