2018-12-17 11:56


Congresul Evreiesc. Șeful PSD decorat

 |  19:39
Congresul Evreiesc. Șeful PSD decorat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a primit ''Compasul Ierusalimului'', cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European, informează un comunicat PSD. Potrivit documentului, ceremonia a avut loc marți seară la Bruxelles, în cadrul unui dineu prilejuit de aniversarea a 30 de ani de existență a Congresului Evreiesc European, președintele acestei organizații, Moshe Kantor, fiind cel care i-a acordat înalta distincție liderului social-democrat român.

În cadrul evenimentului, Dragnea s-a întâlnit cu fostul premier britanic Tony Blair, ocazie cu care cei doi au discutat, printre altele, despre posibilitățile de stimulare a relațiilor României cu Marea Britanie și criza refugiaților. Un alt subiect abordat a fost și cel al investițiilor, în condițiile în care în 2014 volumul schimburilor comerciale bilaterale a înregistrat un record (350 milioane de euro), situație care ar fi de dorit să se repete, se mai arată în comunicatul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27

TAGURI: congresul evreiesc, sef, psd, decorat, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGUL
28 Ian 2016

un hot,un impostor, un condamnat , a ajuns sa reprezinte tara in exterior .... ce tara ...ce democratie ....? vai de copiii nostri....
ăSTA SE Dă
29 Ian 2016

cu toată lumea, decorații să iasă...FĂRĂ NUMĂR! Dacă căpcăunul ăla de PreaNefericit l-a bloagoslovit cu Ordinul Brâncovenilor, ce să mai zici? Se răsucește martirul de scârbă și dezgust!
Random imageUltimele stiri


loading...