2016-12-11 06:30

POLITICA


Consilierii PDL din Primăria Capitalei vor să-l dea în judecată pe Sorin Oprescu

 |  16:00
Consilierii PDL din Primăria Capitalei vor să-l dea în judecată pe Sorin Oprescu

PDL Bucureşti şi consilierii democrat-liberali din Consiliul General au anunţat că îl vor acţiona în instanţă pe primarul general Sorin Oprescu pentru insultă şi calomnie dacă nu-şi va retracta afirmaţiile făcute recent la adresa consilierilor generali, pe care i-a numit "cretini".

 

"PDL Bucureşti a luat act cu neplăcută surpriză de limbajul folosit de primarul general într-un interviu acordat ziarului Puterea. Sorin Oprescu  i-a catalogat pe consilierii generali drept <nişte cretini>. PDL Bucureşti îşi arată indignarea faţă de un asemenea limbaj suburban al Primarului Capitalei", se arată într-un comunicat remis de PDL Bucureşti.

 

Democrat-liberalii bucureşteni consideră că nu există un motiv întemeiat ca primarul Oprescu să recurgă la asemenea afirmaţii deoarece a beneficiat de sprijinul consilierilor PDL pentru proiectele de interes public. Democrat-liberalii au pus limbajul folosit de Oprescu pe seama afilierii sale la USL şi a apropierii campaniei electorale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26

TAGURI: Sorin OprescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vilă de 7 milioane de euro, pe numele norei lui Sorin Oprescu Fotografii cu vila din Viena, trecută pe numele norei lui Sorin Oprescu, Ilinca Oprescu, au fost... 06 Dec 2016 | (2)
Ministrul Transporturilor promite 1.000 de km de autostradă până în 2018 România va avea mai mult de 1.000 de kilometri de autostradă în 2018, iar numărul de kilometri... 07 Dec 2016 | (0)