2016-10-24 03:16

POLITICA


Consilierii PDL din Primăria Capitalei vor să-l dea în judecată pe Sorin Oprescu

 |  16:00
Consilierii PDL din Primăria Capitalei vor să-l dea în judecată pe Sorin Oprescu

PDL Bucureşti şi consilierii democrat-liberali din Consiliul General au anunţat că îl vor acţiona în instanţă pe primarul general Sorin Oprescu pentru insultă şi calomnie dacă nu-şi va retracta afirmaţiile făcute recent la adresa consilierilor generali, pe care i-a numit "cretini".

 

"PDL Bucureşti a luat act cu neplăcută surpriză de limbajul folosit de primarul general într-un interviu acordat ziarului Puterea. Sorin Oprescu  i-a catalogat pe consilierii generali drept <nişte cretini>. PDL Bucureşti îşi arată indignarea faţă de un asemenea limbaj suburban al Primarului Capitalei", se arată într-un comunicat remis de PDL Bucureşti.

 

Democrat-liberalii bucureşteni consideră că nu există un motiv întemeiat ca primarul Oprescu să recurgă la asemenea afirmaţii deoarece a beneficiat de sprijinul consilierilor PDL pentru proiectele de interes public. Democrat-liberalii au pus limbajul folosit de Oprescu pe seama afilierii sale la USL şi a apropierii campaniei electorale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26

TAGURI: Sorin OprescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Firea nu denunţă vinovaţii pentru nefinalizarea lucrărilor Alte promisiuni electorale ale primăriţei. Gabriela Firea susţine că linia de tramvai de pe... 09 Oct 2016 | (0)
Negoiță sfidează Curtea de Conturi și comandă lucrări pe o arteră care nu e în administrarea sa Efortul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a-i da posibilitatea primarului... 12 Oct 2016 | (1)