2018-12-10 06:50


Consilierul lui Victor Ponta îi ironizează pe manifestanţii din Piaţa Universităţii

 |  10:21
Consilierul lui Victor Ponta îi ironizează pe manifestanţii din Piaţa Universităţii

Mirel Palada, consilierul premierului Victor Ponta, îi ironizează pe cei 25.00 de manifestanţi din Piaţa Universităţii, întrebându-se "ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv?". "Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască", a completat Palada.

"Deci vrem capul lui Moţoc! Cine e de vină? Ăla să plătească! Dar nu numai ăla, că toţi sunt vinovaţi. Huo Piedone. Huo Oprea. Huo Daniel, că n-ai zis ce trebuia şi n-ai fost unde trebuia. Huo Arafat. Huo Ponta. Huo toţi. Stai aşa. Stai un pic. Ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască", a precizat Mirel Palada, într-o postare pe blogul personal.

Consilierul premierului Victor Ponta a mai spus că, în urmă cu un an, "o seamă de români, mulţi, au votat cu Ponta şi au vrut ca acesta să fie Preşedintele României. În acelaşi timp, o altă seamă de români, mulţi şi ei, au votat să iasă Iohannis Preşedintele României. Cei mai mulţi dintre aceştia - şi care s-au dovedit a fi mai mulţi decât ăia care îl voiau pe Ponta - au următoarele caracteristici dominante. A micuţ: sînt de regulă mai tineri, mai frumoşi şi mai sălbateci. Şi b micuţ: îl urăsc pe Ponta cu toată sinceritatea tinereţii lor de frumoşi anti-comunişti, anti-sovietici, anti-chinezi, anti-pesedişti", a subliniat Mirel Palada.

Acesta a mai afirmat că, în ciuda "votului lor puternic anti-Ponta şi a trăirilor lor puternice şi sincere, deci frumoase şi sălbatice, Ponta nu a căzut".

"Cumva, nu ştim cum, minune mare maică, Ponta a supravieţuit politic şi a rămas în continuare Premierul României. Mai mult şi mai nasol pentru tinerii frumoşi şi sălbateci ori pentru Iohannis: a continuat să facă treabă bună la Guvern. (...) Drept pentru care tristul accident din clubul Colectiv, mai ales datorită faptului că acolo au murit îndeosebi oameni tineri, i-a făcut pe toţi cei anti-Ponta să descopere un motiv nemaipomenit de fabulos să îşi strige din nou dorinţa neîndeplinită de un an de zile: Jos Ponta!", a menţionat Mirel Palada.

Consilierul premierul Victor Ponta consideră că nu este vorba doar de "o strigătură civică", ci şi "o strigătură politică, născută din exasperarea faptului că au votat împotriva lui Ponta şi totuşi dorinţa lor nu se întâmplă".

"De-aia se strigă în seara asta Jos Ponta. Nu numai de-aia. Nu sînt atât de pătimaş politic ori de naiv încât să nu accept că principalul motiv este, totuşi, indignarea la adresa felului în care au murit nişte tineri nevinovaţi. Dar şi de aia se strigă. E un pretext nemaipomenit pentru trezirea din amorţire a unor nemulţumiri latente, de ordin strict politic, a unor neîmpliniri şi frustrări de tip «n-are bască, de ce nu pică?»", a completat Mirel Palada.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04

TAGURI: consilier, victor ponta, ironizeaza, manifestant, piata, universitatii, mirel palada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PONTEL
04 Noi 2015

Mirele, taci și pleacă. Scoți numai prostii pe gură. Cum o sta basca pe capul tău de dovleac, zău că nu știu. Cică manifestanții te vor în rândul lor! Iti dau ei o bască să o poti toată viața.Nu refuza invitația. E prima și ultima. te asigur.
Random imageUltimele stiri


loading...