2019-02-22 03:09


Consilierul președinților americani Reagan, Nixon și Trump: SOROS vrea să RĂSTOARNE Guvernul României

 |  16:21
Consilierul președinților americani Reagan, Nixon și Trump: SOROS vrea să RĂSTOARNE Guvernul României

Roger Stone, consultant politic pentru preşedinţii americani Richard Nixon, Ronald Reagan şi Donald Trump, s-a aflat recent la Bucureşti. Cu această ocazie, Stone a acordat un interviu ziarului "Adevărul", în care a vorbit inclusiv despre George Soros şi presupusa implicare a acestuia în politica din România. Potrivit consultantului, miliardatul american ar încerca să răstoarne guvernul actual susţinut de PSD şi ALDE.

"Dacă ți se pare rău comunismul, îți poți imagina o lume dominată de George Soros? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea. (...) Folosește aceste forumuri pentru o societate deschisă pentru a submina guverne alese democratic și pentru a le răsturna. Vrea totalitarism mondial, vrea să ia libertățile oamenilor. Cred că este un infractor internațional. Este implicat în SUA, Europa, România, Ungaria. Vrea să vă răstoarne guvernul pentru a reveni la un sistem mult mai rău decât cel pe care l-aţi avut pe vremea lui Ceaușescu sau a sovieticilor", a declarat Roger Stone pentru "Adevărul".

Americanul pretinde că are şi dovezi pentru afirmaţiile despre Soros. "Cred că sunt multe dovezi. E implicat în subminarea democrației. A finanțat insurgenți, a finanțat violențe la mitingurile lui Donald Trump. De ce nu a fost arestat în SUA nu pot să înțeleg. Poate vor afla în curând", a precizat Stone.

Roger Stone este de părere că transformarea lui George Soros într-un personaj malefic în opinia publică din România are legătură cu menevrele politice ale acestuia.

"Pentru că vrea să vă răstoarce guvernul și să-l înlocuiască cu unul pe care să-l poată controla. Așa cum se întâmplă în Ungaria, în Europa de Est și chiar în SUA. Când finanțezi oameni care să susțină asasinarea președintelui SUA, asta e o infracțiune gravă. Avem dovezi că a finanțat violențele de la mitingurile lui Donald Trump. Domnul Soros are mâinile pătate de sânge", a mai declarat Stone.

Fostul sfătuitor al lui Donald Trump mai susţine că românii sunt cei mai ascultaţi oameni din lume de către serviciile secrete, iar "statul profund" se foloseşte de marota corupţiei pentru a-şi face treburile murdare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: soros, rastoarne, guvernul romaniei, roger stone
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPARTAN
10 Iul 2017

Consilerul asta a primit o misiva scrisa de voiculescu si a citit o si el la Adevarul. Nu se stie cat a primit sa spuna aceste povesti science fiction...
ION
11 Iul 2017

exact mai Spartan Stone a mers la puscarie sa IA NOTITZE DE LA VOICULESCU. Dupa ce tampenii debitezi cred ca esti si tu un vajnic TZUTZER sorosist CREZI TU CA MADAME PRALONG E PLATITA DEGEABA DE SOROS? Era singura persoana potrivita sa aiba functia pe care o are,patriotul nostru presedinte numai pe tradatoarea asta a gasit-o?PANA NU NE DEBARASAM DE JEGURILE ASTEA O SA FIE TOT HAOS IN TZARA
TUTERUL "SPARTAN"
11 Iul 2017

Pe tine nu te va aduce nimeni sa gandesti ca un om normal decat daca te strange de gat pana iti ies ochii din orbite cat cepele mai jigodie sorosista Dar cred ca nici atunci Dealtfel voi sunteti o specie aparte carora normalul li se pare anormal ,va beti urina mergeti drogati si faceti spirale zombiene faceti orgii homo sunteti zwingeri mergeti pe strazi drogati fiind doar pentru a mai capata un banut de la soros pentru droguri Unde erati cand s a distrus industria romaniei Unde era Soros cand un psihopat taia pensiile romanilor si salariile Unde erati cand udrea fura ca n codru s au cand basescu isi batea joc de tara si de oameni Unde erati cu sorosul vostru cand RARINCA era condamnata pe nedreptStateati ascunsi Vati trezit cand Soros va pompeaza bani
COTTY
12 Iul 2017

"Balada vierului fatal Este Dragnea Alimos Haiduc din Tara de Jos El cu Soros se lupta Cu porcul-n cap mi ti-l lovea Pe chiabur il rapunea Si toti banii ii lua La saraci ii impartea Si poporu' il iubea".
#COTI COTTY
12 Iul 2017

mars la baut urina scroafa sorosista!
FA COOTY TO
12 Iul 2017

vIER ESTE OMUL CARE SE OCUPA cu via face vin de struguri VER ESTE MASCULUL PORK CARE TE IMBARLIGA PE TINE PUNE MANA PE CARTE PUTOARE SOROSISTA! Ti ai baut pisatul scroafo?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...