2016-12-07 12:47

POLITICA


Consilierul prezidenţial Eckstein-Kovacs a demisionat

 |  12:25
Consilierul prezidenţial Eckstein-Kovacs a demisionat

Consilierul prezidenţial Peter Eckstein-Kovacs a demisionat joi.  Explicaţia renunţării la funcţie a oferit-o chiar el: punctul de vedere diferit de al preşedintelui Băsescu, referitor la proiectul Roşia Montana.

„Am discutat cu preşedintele Traian Băsescu şi l-am anunţat verbal despre demisia mea din funcţia de consilier prezidenţial, iar dânsul a acceptat această demisie. Luni voi depune în scris demisia la Palatul Cotroceni. Demisia mea are la bază punctul meu de vedere exprimat în legătură cu investiţia de la Roşia Montană, care nu coincide cu cea a preşedintelui Traian Băsescu. Ca şi consilier prezidenţial ar fi trebuit să susţin iniţiativele preşedintelui, ori în acest caz nu o pot face şi de aceea am decis că cea mai bună soluţie este demisia”, a declarat pentru Mediafax Eckstein Kovacs Peter. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-02

TAGURI: Eckstein-Kovacs, consilier, demisie, Basescu, Rosia MontanaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Caraş-Severin. Incendiu puternic la o pensiune din localitatea Sasca Montană Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o pensiune situată în localitatea Sasca Montană, din... 03 Dec 2016 | (0)
Gabriela Firea: Nicuşor Dan este cel mai absent consilier general Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că... 28 Noi 2016 | (11)