2016-10-21 00:47

POLITICA


Consilierul prezidenţial Eckstein-Kovacs a demisionat

 |  12:25
Consilierul prezidenţial Eckstein-Kovacs a demisionat

Consilierul prezidenţial Peter Eckstein-Kovacs a demisionat joi.  Explicaţia renunţării la funcţie a oferit-o chiar el: punctul de vedere diferit de al preşedintelui Băsescu, referitor la proiectul Roşia Montana.

„Am discutat cu preşedintele Traian Băsescu şi l-am anunţat verbal despre demisia mea din funcţia de consilier prezidenţial, iar dânsul a acceptat această demisie. Luni voi depune în scris demisia la Palatul Cotroceni. Demisia mea are la bază punctul meu de vedere exprimat în legătură cu investiţia de la Roşia Montană, care nu coincide cu cea a preşedintelui Traian Băsescu. Ca şi consilier prezidenţial ar fi trebuit să susţin iniţiativele preşedintelui, ori în acest caz nu o pot face şi de aceea am decis că cea mai bună soluţie este demisia”, a declarat pentru Mediafax Eckstein Kovacs Peter. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-02

TAGURI: Eckstein-Kovacs, consilier, demisie, Basescu, Rosia MontanaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Salt spectaculos. Consilier personal al ministrului Agriculturii la 24 de ani Presa din Satu-Mare ne oferă o ştire de senzaţie. În această vară, două zile de practică... 19 Oct 2016 | (0)
Consilier al preşedintelui Klaus Iohannis, explicaţii după acuzaţia că ar fi implicat într-un dosar penal Consilierul prezidențial Dan-Andrei Muraru a precizat sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de... 08 Oct 2016 | (0)