2018-12-13 15:14


Consiliul Național al PNL se reunește pe 11 decembrie

 |  15:58
Consiliul Național al PNL se reunește pe 11 decembrie

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat că liberalii se vor reuni pe 11 decembrie în Consiliul Național, pentru o discuție despre starea partidului și pentru validarea propunerii ca președinții de organizații să fie cei care candidează la locale.

Alina Gorghiu a declarat, după ședința Biroului Permanent National al PNL, că una dintre măsuri vizează realizarea unei analize interne în PNL privind direcția, obiectivele și calendarul vizat de liberali.

"Analiza va arăta foarte clar cum stăm și în ce direcție ne îndreptăm și ne asumăm clar niște obiective", a explicat copreședintele PNL.

La Consiliul Național se va decide ca liberalii care candidează la alegerile locale să fie președinți de organizații.

"Am luat o decizie care mi se pare crucială pentru bunul mers al acestui partid, care presupune să avem candidați la primării care dețin și funcția de președinte de organizații. Sunt aproape 2.000 validați", a precizat Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16

TAGURI: consiliu, national, pnl, ghorghiu, decembrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PUI DE CURCă CUCă!
16 Noi 2015

De ce nu vrei FĂ să se schimbe CEVA dpdv LEGISLATIV? ZI cu gura ta tâmpită DE CE SĂ NU SE SCHIMBE CONSTITUȚIA, DE CE SĂ NU SE LUCREZE DE PE-ACUM LA LEGI, fiindcă OMUL FACE LEGEA, NU LEGEA PE OM, CLAR?! Cretini cum sunteți, preferați LITERA LEGII, omorând SPIRITUL EI... am înțeles, preferați citirea deasă printre rânduri care vine/survine de la începuturi dintr-un deficit de interpretabilitate clară a legii, fără echivoc, fiind necesară pentru aplicabilitate practică corectă, o eventuală adaptabilitate DIN MERS atunci când ea (legea tâmpită) creează/generează abuzuri, nedreptăți printr-o neîndreptare din condei la condițiile noi, și reale! Auzi la ea - schimbare legislativă NUMAI după ce se schimbă trupa de clovni, nu?! SYCTIR!
Random imageUltimele stiri


loading...