2019-05-21 16:08


Consiliul Naţional al PNL votează astăzi susţinerea preşedintelui IOHANNIS pentru un nou mandat şi pe Orban - PREMIER

 |  13:17
Consiliul Naţional al PNL votează astăzi susţinerea preşedintelui IOHANNIS pentru un nou mandat şi pe Orban - PREMIER

Liberalii îşi stabilesc astăzi strategia de deschidere către societate, într-o reuniune a Consiliului Naţional al PNL care a început, la Palatul Parlamentului. Consiliul Naţional al PNL a decis să voteze astăzi susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis de către PNL pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidenţiale, precum şi desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier dacă liberalii vor câştiga alegerile parlamentare.

Consiliul Naţional al PNL a decis să voteze astăzi susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis de către PNL pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidenţiale, precum şi desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier dacă liberalii vor câştiga alegerile parlamentare. 

Iulian Dumitrescu a propus validarea în mod statutar prin votul Consiliului Naţional a lui Ludovic Orban, preşedintele PNL, drept propunerea partidului pentru funcţia de prim-ministru.

La rândul său, Ludovic Orban a propus introducerea unui nou punct pe ordinea de zi.

”Permiteţi-mi să propun introducerea pe ordinea de zi a unui punct care de fapt este o consfinţire a unei decizii care a fost luată şi la congres, dar care este o necesitate din punct de vedere  statutar, dar şi politic. Conform Statutului, validarea candidatului la Preşedinţia României din partea PNL se decide în Consiliul Naţional. După cum vedeţi, de o bună perioadă de vreme, adversarii partidului nostru au o strategie sistematică de creare a unei false imagini că ar exista o distanţă între PNL şi preşedintele Klaus Iohannis. (...) Vă propun introducerea unui nou punct pe ordinea de zi, şi anume validarea candidaturii la funcţia de preşedinte al României a domnului Klaus Iohannis, susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat”, a afirmat Orban, potrivit News.ro.

Validarea celor două propuneri se va face prin vot cu buletine.

În cursul dimineaţii a avut loc şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

La reuniune participă 785 de liberali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-11

TAGURI: Consiliul Naţional al PNL, iohannis, orban, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

s-ar putea sa nu mai vrea Johannis alt mandat dupa cate porcarii i s-au aruncat in cap prin presa/Si pNL-ul n-are nici cea mai mica sansa sa aiba vreo majoritate daca nu face o mare coalitie cu alte partide
LEVST.
11 Mar 2018

Semn rau, nici macar cu 200 peste 666...Iar iohanis este precum fata mare, in zicerea " Dintr-un zis, abia vrea"...
ANONIM
11 Mar 2018

Daca aveti ceva in tartacuta demareati procedura de scoatere in afara legii a PSD si faceti repede plangere penala impotriva PSD care prin mascarada de, tip MAFIOT, de CONGRES EXTRAORDINAR tinut la Sala Palatului a adus grave prejudicii SIGURANTEI NATIONALE si SECURTITATII STATULUI. Lasati pocedurile existente cu linsu in kur care sunt facute de banditi pentru hoti.
Random imageUltimele stiri


STARBAG