2018-12-17 00:10


Constantin Niţă: Liviu Dragnea este un om cu experienţă, dar nimeni nu e de neînlocuit

 |  13:13
Constantin Niţă: Liviu Dragnea este un om cu experienţă, dar nimeni nu e de neînlocuit

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea este un om cu experienţă şi o persoană stimată de către colegii din ţară, dar ”nimeni nu este de neînlocuit”.

Constantin Niţă a confirmat, la RFI, că şedinţa de miercuri a Comitetului Executiv al PSD a fost amânată, cel mai probabil pentru săptămâna viitoare.

Social-democratul a mai spus că "majoritatea colegilor din ţară" ar vrea ca Liviu Dragnea să rămână în funcţia de preşedinte executiv.

"A fost o dezbatere foarte serioasă în partid pe tema aceasta şi majoritatea colegilor din ţară s-au exprimat în sensul ca domnul Dragnea să rămână în continuare preşedinte executiv. Sigur, domnia sa şi-a depus mandatul, urmând ca această discuţie referitoare la depunerea mandatului să fie concretizată în şedinţa Comitetului Executiv (...). Domnul Dragnea este un om cu experienţă, un om care este stimat de către colegii din ţară, a lucrat foarte bine în campaniile electorale şi, sigur, majoritatea colegilor spun că condamnarea sa nu are nimic de-a face cu acte de corupţie, ci mai mult cu modul de organizare a campaniei electorale", a completat Constantin Niţă.

Vicepreşedintele PSD este de părere că Liviu Dragnea nu va reveni asupra demisiei.

"Personal, nu cred că domnul Dragnea va reveni asupra acestei decizii, dar sigur, în politică, totul este posibil", a precizat social-democratul.

Fiind întrebat pe cine ar putea pune PSD în locul lui Liviu Dragnea, Constantin Niţă a spus: "E o vorbă românească: «nimeni nu este de neînlocuit». Sigur că vor fi colegi care vor candida eventual pentru postul de preşedinte executiv, dar sunt convins, de asemenea, că domnul Dragnea va rămâne în jurul echipei care se va crea şi la Congres şi înainte de Congres şi după Congres, pentru a sprijini şi a pune umărul la câştigarea alegerilor din 2016".

Chestionat în continuare dacă va conta şi experienţa organizatorică a viitorului preşedinte executiv, vicepreşedintele PSD a precizat: „Vă mai dau un proverb: «cine nu are bătrâni să şi-i cumpere». Există o tendinţă actuală de a scoate afară pe toţi cei care sunt peste o anumită vârstă, ceea ce este o mare eroare, dar nu putem să nu apreciem experienţa pe care domnul Dragnea o are în domeniul campaniilor electorale şi în domeniul conducerii partidului, până la urmă, că şi aici îţi trebuie o anumită experienţă şi asta este valabil nu numai pentru domnul Dragnea, ci pentru toate partidele politice, nu poţi să renunţi la oameni care au o anumită experienţă politică formată în ani de zile, cu atâta uşurinţă. Trebuie o analiză foarte serioasă atunci când faci lucrul acesta".

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: constantin, nita, liviu, dragnea, este, om, experienta, nimeni, neinlocuit, stimat, colegi, partid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Mai 2015

BAI Nita dar ce gandire de OSPATAR veritabil ai NERUSINATULE...............................
Random imageUltimele stiri


loading...