2016-12-07 12:46

POLITICA


„Copacii Mării” vor salva metropolele. VEZI FOTO!

 |  17:11
„Copacii Mării”  vor salva metropolele. VEZI FOTO!

Marile aglomeraţii urbane ar putea să ofere în viitor condiţii optime pentru dezvoltarea faunei şi florei sălbatice, prin construirea unor structuri asemănătoare copacilor gigantici, scrie „Daily Mail“.

Arhitectul Koen Olthuis este autorul proiectului „Copacul Mării”, o construcţie etajată, ancorată pe fundul râurilor care traversează marile oraşe sau pe coasta oraşelor aflate pe malul mării.

Forma ineditei structuri ar putea permite dezvoltarea tuturor tipurilor de animale în marile oraşe, de la insecte şi rozătoare, până la mamifere şi păsări răpitoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

Mai multe imagini:
„Copacii Mării”  vor salva metropolele. VEZI FOTO!
zoom
„Copacii Mării”  vor salva metropolele. VEZI FOTO!
zoom
„Copacii Mării”  vor salva metropolele. VEZI FOTO!
zoom


TAGURI: arhitectura metropole, viata salbatica orase, Copacul Marii, animale salbatice orase, jungla oraseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VICTORIA LOUIS
08 Mai 2013

Bună ziua, eu sunt doamna Victoria Louis, un creditor împrumut privat, care dă timp împrumuturi oportunitate de viață. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? ai fost respinse de către băncilor și altor agenții financiare? Credeți nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? căutare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Noi fonduri de împrumut atenția persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la un Rata de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa pe care le acorda asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să o ofere loan.So contactati-ne azi prin e-mailuri, victorialouis99@gmail.com DATAS debitorului   1) Numele Intreg: .......................................................   2) Țara: ...........................................................   3) Adresa: ..........................................................   4) Stat: ..............................................................   5) Sex: ................................................................   6) Starea civila: .................................................   7) Ocupatia: .....................................................   8) Numărul de telefon: ................................................   9) poziția prezent în locul de muncă: .....................   10) Venitul lunar: .............................................   11) Suma de împrumut Necesare: .....................................   12) Durata imprumut: ................................................   13) Scopul creditului: ............................................   14) Religie: ........................................................   15) Ați aplicat înainte .................................   mulțumiri, doamna Victoria
DONALD WILLIAMS
23 Mar 2014

Ai nevoie de un împrumut, dacă da, contactati-ne azi prin e-mail donaldwilliamsloanfirm@live.com puteți, de asemenea, sa ne contactati la site-ul nostru www.donaldwilliamsloanfirm.gnbo.com.ng

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Jandarmii au voie să folosească tranchilizante împotriva animalelor Jandarmii vor putea folosi arme cu tranchilizante pentru îndepărtarea sau imobilizarea animalelor... 25 Noi 2016 | (0)
Cioloș, cenzurat politic la TVR Televiziunea Română și, în special, emisiunea Viața Satului, sunt din nou subiect de scandal,... 27 Noi 2016 | (2)