2019-01-17 00:44


Corlăţean a transmis condoleanţe ambasadorului Cristian Istrate, ca urmare a decesului fiului acestuia într-un accident

 |  08:30
Corlăţean a transmis condoleanţe ambasadorului Cristian Istrate, ca urmare a decesului fiului acestuia într-un accident

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a transmis în numele său şi al MAE un mesaj de condoleanţe ambasadorului României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, Cristian Istrate, pentru pierderea suferită ca urmare a decesului fiului acestuia, într-un tragic accident rutier care a avut loc duminică pe teritoriul ţării noastre.

''Am primit cu profundă tristeţe vestea trecerii în nefiinţă a fiului colegului nostru, ambasadorul Cristian Istrate, ca urmare a unui teribil accident de circulaţie. Doresc să îi transmit sincere condoleanţe şi întreaga mea compasiune, precum şi a tuturor colegilor din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Îi suntem alături în aceste momente atât de dificile pentru familia sa şi dorim însănătoşire grabnică membrilor familiei afectaţi de accident. Sperăm să treacă cât mai repede peste această grea încercare'', a transmis ministrul Titus Corlăţean, potrivit unui comunicat al MAE transmis Agerpres.

Diplomatul Cristian Istrate, împreună cu familia, se afla într-o maşină înmatriculată în Austria, când, în apropierea oraşului Avrig (judeţul Sibiu), de pe contrasens o şoferiţă, intrată în depăşirea unui TIR, i-a lovit.

În urma accidentului, fiul cel mare, în vârstă de 21 de ani, a decedat, iar celălalt fiu, de 13 ani, şi soţia sunt internaţi la Secţiile de Chirurgie, cu răni multiple.

Diplomatul Cristian Istrate a fost operat duminică seara de medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, având traumatisme multiple.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-15

TAGURI: titus, corlatean, cristian, istrate, condoleante
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...