2018-12-12 01:12


Corupție. Ghiveciu și Borcan sunt condamnați

 |  19:37
Corupție. Ghiveciu și Borcan sunt condamnați

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat, marţi, de instanţa supremă, la trei ani închisoare cu suspendare într-un dosar legat de retrocedarea nelegală a unor terenuri din judeţul Buzău, el fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis ca Marian Ghiveciu să fie supus unui termen de încercare de şase ani.

De asemenea, magistraţii au dispus şi condamnare lui Dumitru Borcan, fostul şef al Compartimentului de Cadastru şi Agricultură din cadrul Primăriei comunei Merei, judeţul Buzău, şi a lui Nicolae Costache, fost membru în Comisia Judeţeană Buzău pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor. Ambii au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare.

Prin aceeaşi sentinţă s-a dispus ca Marian Ghiveciu, Dumitru Borcan şi Nicolae Costache să plătească, în solidar, despăgubiri materiale de aproximativ 2,5 milioane de lei către părțile civile implicate, constând în sumele ce reprezintă diferenţa de valoare a terenurilor amplasate cu ieşire şi fără ieşire la drumul european DE85.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-12

TAGURI: marian, ghiveciu, borcan, condamnati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAHAHA...
12 Mai 2015

Numai MOACA cand i-o vezi astuia iar numele lor de GHIVECI la BORCAN...nu-ti mai trebuie sa le vezi rechizitoriu :)))))
Random imageUltimele stiri


loading...