2018-12-14 17:35


Costin Borc, validat pentru portofoliul Economiei și Anca Dragu Paliu pentru Finanțe Publice

 |  17:20
Costin Borc, validat pentru portofoliul Economiei  și Anca Dragu Paliu pentru  Finanțe  Publice

Costin Borc, propus pentru funcția de ministru al Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri si Anca Dragu Paliu, desemnata pentru funcția de ministru al Finanțelor Publice au primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

Costin Borc a fost audiat în Comisiile reunite pentru politică economică, reformă și privatizare și, respectiv, pentru industrii și servicii din Camera Deputaților, Comisia economică, industrii și servicii, Comisia pentru privatizare și administrarea activelor statului și Comisia pentru transporturi și energie, din Senat.

Costin Grigore Borc, propus vicepremier și ministru al Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, a fost șef al Cabinetului prim-ministrului Radu Vasile în perioada 1998 — 1999.De asemenea, a lucrat timp de 15 ani în structurile companiei franceze Lafarge.

Anca Dragu Paliu, propusă pentru funcția de ministru al Finanțelor Publice a fost audiata de Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților și de Comisia pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital din Senat.

La începutul anului 2013, Dragu a fost recrutată de Comisia Europeană, unde lucrează ca analist economic în cadrul Directoratului general de economie şi finanţe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16

TAGURI: borc, econumie, avi, favorabil, anca, dragu, paliu, finante
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...