2017-01-24 01:04


Cotropitorii din UDMR mai vor un judeţ

 |  16:18
Cotropitorii din UDMR mai vor un judeţ

Formaţiunea maghiară vrea să câştige la alegerile locale din noiembrie, preşedinţia Consiliului Judeţean din judeţul Sălaj. În prezent, UDMR deţine preşedinţia a trei consilii judeţene: Harghita, Covasna şi Mureş.

Szilagyi Robert, preşedinte executiv al UDMR Sălaj, a declarat: ”La nivel de judeţ, pot să vă spun că am dori, în continuare, să câştigăm preşedinţia Consiliului Judeţean. Dacă vom avea o campanie destul de bună şi de energică, de ce nu am putea avea şi acest rezultat şi sigur, la nivel local, cât mai mulţi primari şi consilieri”, a precizat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Totodată, liderul filialei judeţene a menţionat că încă nu s-a stabilit procedura prin care vor fi desemnaţi candidaţii, dacă vor avea sau nu loc alegeri preliminare în partid.

Reamintim că USL a decis ca desemnarea candidaţilor pentru alegerile locale şi parlamentare să se facă prin validare publică. Procesul presupune strângerea unui anumit număr de semnături de la cetăţeni, semnături ce îl califică pe candidat să se înscrie în cursa electorală drept candidat USL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: UDMR, consiliu_judeţean, alegeri_locale, preşedinte, extindereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image