2018-12-19 06:16


Crin Antonescu, despre relaţia cu Klaus Iohannis: Nu foarte intensă, dar clară, cristal chiar!

 |  12:26
Crin Antonescu, despre relaţia cu Klaus Iohannis: Nu foarte intensă, dar clară, cristal chiar!

Fostul președinte PNL Crin Antonescu a vorbit, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, despre relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis şi despre felul cum şeful statului şi-a schimbat brusc opinia în privinţa candidaturii la prezidenţiale. Antonescu a ţinut să precizeze că relaţiile sale cu Iohannis au fost „nu foarte intense, dar foarte clare, cristal chiar”.

"Imediat după începutul campaniei electorale pentru europarlamentare, am avut o discutie cu Klaus Iohannis în care l-am intrebat - eram numai noi doi - dacă totuși n-am putea să luăm în discuție ipoteza unei candidaturi a domniei sale la Președinție", a afirmat Crin Antonescu, adăugând că șeful statului a răspuns "Nu".

"Relațiile mele cu Klaus Iohannis au fost în acești ani nu foarte multe, nu foarte intense, dar au fost foarte clare, cristal chiar! Nu era un om pe care să îl întrebi de șapte ori un lucru", a completat liberalul.

Când a plecat de la șefia PNL, Crin Antonescu i-a mai adresat actualului președinte o nouă întrebare privind eventuala cadidatură la prezidenţiale.

"De această dată mi-a dat un raspuns evaziv. Recunosc că nu am fost foarte fericit", a susţinut Crin Antonescu.

"Eu am pus întrebarea și mai abitir ca prima dată, absolut pregătit ca la raspunsul da, hai să vedem cum e mai bine, să fiu primul susținător al acestei variante", a completat Crin Antonescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

TAGURI: crin, antonescu, relatie, klaus, iohannis, nu, foarte, intensa, clar, cristal, candideaza, prezidentiale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CEACIRUL CACARAU
31 Mai 2015

Circarul a luat si el un comision , de o casa parasita pe la Cisnadie sau Talmaciu , sau cont la Transilvania . A pus el mina pe ceva , alfel nu statea sa joace leapsa .
Random imageUltimele stiri


loading...