2018-09-24 13:31


Crin Antonescu DEZVĂLUIE planurile lui Iohannis față de PNL

 |  22:37
Crin Antonescu DEZVĂLUIE planurile lui Iohannis față de PNL

Fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu e convins că preşedintele Klaus Iohannis nu se va implica în lupta de la congresul PNL. Oricare dintre candidați îl susține, oricum.

"Nu cred că preşedintele Iohannis se va implica în PNL. Indiferent care ar fi raportarea lui la PNL, oricine ar ieşi preşedinte, planurile sale nu sunt încurcate cu nimic. Orban şi Buşoi au făcut declaraţii normale de fidelitate cu Klaus Iohannis. Nu cred că ar avea nevoie să intervină în această competiţie", a spus Antonescu, mulţumit de cum a decurs lupta până acum.

Mai mult, Antonescu a anunţat, din nou, că îl susţine pe Cristian Buşoi. "Eu am spus-o foarte limpede că îl susţin pe Cristian Buşoi. Din ce candidaţi sunt acum mi se pare cea mai bună formulă. Toţi au şanse, dar eu cred că are cele mai bune şanse. Nu este însă candidatul ideal. Eu cred că apartenenţa PNL la Partidul Popular European e o şansă pentru acest partid şi nu o piedică. Cum o va fructifica, rămâne de văzut", a spus Antonescu la emisiunea Andreei Creţulescu la RTV.

"Din ce s-a văzut pe presă, e civilizat la PNL, nu vreun scandal. Civilizat i-a transmis Predoiu lui Buşoi ce a avut de transmis. A fost civilizat. Eu nu văd niciun scandal şi nimic deplasat. Nu pot eu să vă spun ce se va întâmpla. Nu mai este treaba mea şi responsabilitatea mea şi eu nu sunt un fel de guru să spun cum trebuie făcut. Eu nu am nici oficial sau neoficial vreo calitate în această privinţă", a încheiat Antonescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-10
Citeste si:
ULTIMA ORĂ: Cătălin Predoiu se RETRAGE din cursa pentru șefia PNL. Vezi MOTIVELE surprinzătoare

TAGURI: crin antonescu, pnl, planuri, iohannis, congres pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...