2019-01-18 18:26


Crin Antonescu, după condamnarea lui Liviu Dragnea: Eu ştiu că nu s-a petrecut nimic ilegal la organizarea Referendumului

 |  10:27
Crin Antonescu, după condamnarea lui Liviu Dragnea: Eu ştiu că nu s-a petrecut nimic ilegal la organizarea Referendumului

Crin Antonescu a declarat, vineri, după condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, că din ceea ce ştie el, nu s-a petrecut nimic ilegal în organizarea referendumului pentru demiterea preşedintelui de la acea vreme, Traian Băsescu.

Citeşte şi: UPDATE. Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului

”Nu știam, pentru că nu sunt în țară. Este foarte complicat să comentez o astfel de decizie, pentru că nu cunosc dosarul, nu cunosc faptele din dosare. Ceea ce știu eu din ceea ce am văzut și am trăit este că nu s-a petrecut ceva ilegal, mai departe ținând de conținutul dosarului, de acuzații nu pot eu să comentez, nu este rolul meu. Eu nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru că eram președinte interimar”, a declarat Crin Antonescu pentru stiripesurse.ro.

Fiind întrebat dacă această decizie poate deveni un precedent periculos pentru toți liderii politici, Crin Antonescu și-a exprimat speranța că Liviu Dragnea nu a fost condamnat pentru că a făcut o acțiune normală pentru un lider politic și anume de a mobiliza oamenii la vot.

”Sper din toată inima că nu există niciun fel de element care ține de organizarea normală a unei campanii electorale în orice țară democratică, orice acțiune pe care o face un lider și anume aceea de a aduce oamenii la vot. Este rolul liderului să mobilizeze electoratul”, a afirmat Crin Antonescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: crin, antonescu, condamnare, liviu, dragnea, nu, petrece, nimic, ilegal, organizeaza, referendum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANALIST
15 Mai 2015

Banditule de Cacalau , ia lut malai si apartament de la terenurile si bazele tineretului
PT. ”HANALIST”
15 Mai 2015

Sa-mi sufli în taragot și sa ma țuci în gahoz, dupe ce te speli pă rît, rîtane! Zît, kakkat cu bolintin! (Semnat: ”Cacarău”)
Random imageUltimele stiri

loading...