2018-12-13 19:58


Crin Antonescu face ANUNȚUL serii. Ce va face la congresul PNL

 |  23:23
Crin Antonescu face ANUNȚUL serii. Ce va face la congresul PNL

Deși, așa cum afirmă sus și tare, s-a retras din viața politică și nu vrea să se întoarcă, fostul lider PNL, Crin Antonescu declară că îl susține pe Cristian Bușoi la conducerea partidului pentru că e tânăr și are viziuni moderne asupra viitorului PNL. Antonescu anunță că va merge la Congresul PNL pentru a vota.

”Nu m-am intors si nu ma intorc in politică, declaratia de sustinere pentru Busoi e ca o datorie, nu mi-e indiferent ce se intampla cu PNL; nu mai am niciun fel de intentie de a candida

Prietenie am si cu Orban si cu Busoi, chiar daca Busoi e mai tanar, am dat batalii impreuna. N-am nicio ezitare sa spun: Bușoi este alegerea buna.

Pe mine ma intereseaza soarta PNL nu doar din detaliu biografic, ma intereseaza soarta romaniei, cu un partid de dreapta puternic e necesar romaniei, cel mai important argument pentru Busoi, este mai deschis prin experienta si viziunea sa politica tocmai pentru aceste probleme: autoizolare fata de probleme european, mondial de care Romania nu se poate dezice, noi traim in lumea noastra mica, avem furtuni in pahare.

PNL este un partid care a dat un presedinte, angajat intr-un parteneriat cu acest presedinte, chestiunea e in alta parte, nu daca, ci cum cu Iohannis, sa dea un continut acestui tandem, a astepta sa incasezi dividente de pe urma omului de la Cotroceni nu e o solutie, cred ca tema PNL este ce ofera, ce propune, ce impune intr-un parteneriat cu Iohannis, probabil candidatul pentru al doilea mandat.

Veniti la Congres? Probabil ca da, deoarece am un candidat de votat, vin sa votez.

Daca sunt lucruri in care l-as putea ajuta pe Busoi, consilia, da, dar nicio functie, nici macar onorifica.

De ce nu reveniti? exista mutatii spectaculoase ireversibile in politică de care eu, un om al trecutului, sunt atasat. Nu cred că eu sau Orban, un om al trecutului, suntem nimeriti, ci un om tânăr, ca Bușoi” a povestit Crin Antonescu, duminică seara, la B1tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-15

TAGURI: crin antonescu, pnl, iohannis, cristian busoi, orban, congres pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
15 Mai 2017

O hahalera politică ce a vândut PNL la ppe ...ptr inteserse și scopuri .....personale,familiei sale TOR CE ESTE DE VANZARE SI SE POATE VINDE IL INTERESEAZA....
LIBERAL!!!
15 Mai 2017

Busoi C. e un oportunist plin de bani, slugarnic, lipsit de personalitate, in stare sa cumpere tot ce-l poate cocota in varf de piramida. Lipsit total de carisma, fara discurs articulat, un maimutoi pitic ce nu poate repezenta P.N.L. Nu stiu de ce Crin Antonescu isi strica imaginea cu acest papitoi!
Random imageUltimele stiri


loading...