2018-11-19 21:57


Crin Antonescu îi răspunde Alinei Gorghiu: Fiecare cu dreptatea lui

 |  22:58
Crin Antonescu îi răspunde Alinei Gorghiu: Fiecare cu dreptatea lui

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, cel care a fost copreședinte al USL, îi amintește Alinei Gorghiu că pe vremea USL, PNL a obținut cel mai mare număr de aleși locali din istorie. Totodată, Crin Antonescu susține că i se rupe sufletul când vede că în actuala construcție politică PNL-PDL, fostul PDL și-a impus discursul și valorile.

”Bun, fiecare are dreptul la o proprie evaluare și când e vorba de judecăți de valoare fiecare este cu dreptatea lui. Eu, sigur am o altă părere, eu nu mi-am schimbat nici motivele și nici intențiile pentru care am participat la construirea USL, nici intențiile cu care am participat la construcția acestui proiect politic. Ce pot să spun, însă, foarte clar, pentru că aici nu mai e vorba de evaluări, ci este vorba despre fapte concrete și aici mă despart categoric de doamna președinte în evaluarea conform căreia PNL ar fi fost în USL ultima roată la căruță. PNL a avut foarte clar un prinicpiu al parității, deci nu cred că în toată această perioadă din punct de vedere al imaginii, al modului în care s-au făcut discursurile politice, al modului în care s-au desfășurat acțiunile USL, putem vorbi despre ultima roată la căruță. Este o expresie nefericită pentru rolul jucat de PNL în USR. Să nu uităm, totuși, că în urma acestei construcții politice, PNL-ul de atunci a obținut în alegerile locale scoruri record, un număr de poziții record, cu mult mai multe decât în actuala formulă PNL-PDL. Să nu uităm de Guvernele USL, în care PNL a deținut paritate și ministere foarte importante.

Sigur, eșecul USL este unul indiscutabil. Împărtășesc părerea că PNL a fost trădat în acest proiect de partenerul de alianță, dar dincolo de asta argumentele pentru care am construit USL rămân valabile”, a declarat Crin Antonescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat dacă ar construi din nou USL, dacă ar fi în această poziție, Crin Antonescu a răspuns că ar face acest lucru. ”Da, pentru că și intențiile, și principiile au fost corect, cel puțin în ce ne privește pe noi, cei din PNL, le-am respectat, dar spun asta cu tot calmul, pentru că, repet, fiecare dintre noi are dreptul să-și revizuiască anumite evaluări, nu avem în niciun fel obligația de a fi la unison cu părerile și oricum asta de acum încolo este istorie”, a adăugat fostul lider al PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-28

TAGURI: pnl, crin antonescu, alina gorghiu, usl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GRIG
28 Noi 2016

Alina minute.acordul psd--pnl vechi au facut intelegerea ptr in guvern impreuna.pdl desfiintati. Cacarau merge cu ponta peste tot ptr 800000euro plus functie
DABONE
29 Noi 2016

STIMABILE ANTONESCU, ORIUNDE AI FI SI ORIUNDE TE-AI AFLA SA STII CA NOI ASTIA PROSTII PNL-ISTI VECHI, AM MERS DUPA TINE CA DROGATII SI AM AVUT INCREDERE IN TINE ORBESTE. CAND AI RUPT PRIETENIA CU PONTA, SAU USL-UL ALA CARE N-A ADUS NIMIC BUN, AR FI TREBUIT SA AI CURAJUL DE AI DA LUI PONTA UN PUMN IN GURA SI SA SPUI IN GURA MARE MOTIVUL ADEVARAT AL RUPERII ACELUI USL DE RAHAT. ORI TU AI PLECAT PESTE NOAPTE FARA SA NE SPUI NIMIC , TI-AI LUAT JUCARIILE PRECUM COPILUL PROST, SI-AI PLECAT CA TI S-A PUS PATA . TE-AI GANDIT CA MII DE OAMENI AU FOST SOCATI , DEZAMAGITI ETC ? ACUM VII SA CRITICI ? DA CE AI LASAT ASA DE PERFECT IN PNL DE AI TUPEUL SA REPROSEZI CA NUMAI E ? SA-TI FIE RUSINE SI SA NU UITI NICIODATA CA PNL-UL TE-A FACUT CEEA CE ESTI PRIN INSASI OAMENII LUI DE VALOARE SI MAI ALES PRIN NOI CEI CARE TI-AM FACUT CAMPANIE ATAT TIE CAT SI SOTIEI TALE.
ION CREANGA.
29 Noi 2016

Oameni buni!! De ce oare s_a retras din toată politică românească!!!!!Oare înaltă poarta americană are un cuvânt de spus??? După vizita in SUA în 2013!!!
Random imageUltimele stiri


loading...