2019-05-19 16:31


Crin Antonescu rupe TĂCEREA despre statul paralel: ”Nu am fost ȘANTAJAT”

 |  16:18
Crin Antonescu rupe TĂCEREA despre statul paralel: ”Nu am fost ȘANTAJAT”

Crin Antonescu lămurește zvonurile apărute în presă potrivit cărora ar fi fost înlăturat din politică de statul paralel. Mai mult, Antonescu dezvăluie și relația pe care a avut-o cu Florian Coldea și George Maior.

"Nu cred că securitatea de rit nou sau statul paralel m-au iubit vreodată sau că mă doreau, dar de aici până la a spune că m-au înlăturat e o distanță lungă. Nu pot spune că pe alții îi iubeau, dar erau ai lor. Nu am avut dosar, statul paralel nu a avut nicio implicare, deși anumiți oameni din statul paralel or fi răsuflat ușurați. Nu am fost șantajat.", a declarat Crin Antonescu la TVR1.

Cât despre relația cu George Maior și Florian Coldea, Crin Antonescu susține că a purtat doar discuții despre subiecte legitime și nu a avut o relație apropiată cum au avut alți lideri politici.

"I-am cunoscut pe domnii Maior și Coldea, i-am întâlnit în câteva rânduri, de 3-4 ori, nu la prilej festiv. Am avut, cât s-a putut duce, o discuție despre subiecte legitime, nu am avut o relație privată cu dânșii cum au avut alți lideri politici. Domnul Ponta, spre exemplu, domnul Dragnea sau alții", a adăugat Crin Antonescu la același post de televiziune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-23

TAGURI: crin antonescu, statul paralele, relatie, florian coldea, george maior
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Dec 2018

Să mori tu ca nu ai fost....manevrat....!!!! In 24 de ore ai dat pnl la ppe....numai un prost poate crede asta ....iar acum nu imi ramane decat sa iti zic....MARS JAVRA
ăSTA MINTE
23 Dec 2018

precum respiră...ca toți politicienii! DĂ-L DRACULUI! Ar trebui să nu uite lumea cum s-a unit cu PSD-ul devenind USL-ști peste noapte dând mână cu mână, ca s-o ia în bot nația română! NIȘTE GUNOAIE! SUNT BOT ÎN BOT CU STATUL PARALEL CARE LE ȘI ASIGURĂ TIRA PESTE HOTARE PÂNĂ SE LINIȘTESC APELE RĂSCOLITE, PENTRU CĂ TOT STATUL PARALEL LE SPUNE CE SĂ FACĂ, AVÂNDU-I LA MÂNĂ, DE MULTE ORI...PROVENIND DIN STATUL PARALEL SAU SUPUȘI DE CĂTRE EL!
ANALISTUL
25 Dec 2018

Porumbacul spune adevarul: n-a fost santajat fiindca a facut ce i s-a cerut.
Random imageUltimele stiri


STARBAG