2019-01-20 19:18


Crin Antonescu: Victor Ponta este principalul vinovat pentru marele eşec al USL. A făcut praf un proiect extraordinar

 |  11:16
Crin Antonescu: Victor Ponta este principalul vinovat pentru marele eşec al USL. A făcut praf un proiect extraordinar

Fostul președinte PNL Crin Antonescu a declarat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că premierul Victor Ponta este „principalul vinovat pentru marele eşec al USL”. Antonescu este de părere că Ponta „a făcut praf” un proiect extraordinar.

"Îl consider pe Victor Ponta - vrea nu vrea, că aia e poziția pe care a dat-o istoria - principalul vinovat pentru marele eșec al USL, dar asta nu mă duce, în plan uman la sentimente umane rele față de Victor Ponta. Cred că Victor Ponta a facut praf un proiect extraordinar. Nu-i port însă sâmbetele pentru asta”, a afirmat Crin Antonescu.

Liberalul îl acuză pe Victor Ponta că ezită să-şi exprime clar opinile în momente politice cheie.

"Atitudinea corectă a principalului lider politic, șeful celui mai mare partid parlamentar și premier al țării ar trebui să spună clar. Eu sunt de acord cu modificările Codului Penal, mai ales că unul care a participat la angajarea răspunderii, era membru în guvern, pe acest cod penal. Vrem să îl schimbăm!, sau, nu nu îl schimbăm!", a precizat fostul preşedinte PNL.

Crin Antonescu este de părere că "fofârlica asta, începe să-l caracterizeze pe Victor Ponta în momente cheie".

"Cred că este principalul impediment ca Victor Ponta, altfel nu lipsit de calitați, să urce o treaptă mai sus ca om politic", a completat Crin Antonescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

TAGURI: crin, antonescu, victor, ponta, este, principal, vinovat, mare, esec, usl, praf, proiect, extraordinar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAHALERA
31 Mai 2015

Excrocule - bagabont - borfas - circar , o viata nu ai facut nimic ,ai instrainat averea bazelor tineretului si alte vinzari fictive . ti-ai tras un apartament lux .
CROCODILUL FLAMAND
31 Mai 2015

da ce era KIMJONG TONTA?nimic altceva decat un mongolez-spion strain...toti din jurul lui si ai metresei de Pleshkoi erau aceesi clica de borfasi...cica alianta impotriva mafiei imobiliare...cu avocatul mafiei victor viorel COPYPASTE MONGOLEZUL DELA TARTASESTI.....BLEAHHHH CE SCARBOSSSSSS
PSD-UL ESTE FRUNTEA ???
31 Mai 2015

“Prin impunerea lui Alexandru Petrescu in fruntea C.A. vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes, cel care a candidat pe lista UDMR, fara succes, la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Vrancea. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis "SMART", in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,aflat acum sub control judiciar , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata, Ioan Rus ii mentine in CA de CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de euro. Mai mult, Dana Galbeni Rachila a detinut o firma impreuna cu cea care dirijeaza si regizeaza de ani buni toate achizitiile “in totalitate legale” de la CFR Calatori – Carmen Maria Popescu "
NELU
01 Iun 2015

Cei care au initziat suspendarea presedintelui fara ca acesta sa fi' incalcat grav consttutzia ' ar trebui sa se retraga din politica si sa recunoasca ca sunt vinovatzi ! Romania va suferi daca nu se retrag totzi deodata .
Random imageUltimele stiri

loading...