2017-01-24 07:09


Crin Antonescu anunţă că PNL va iniţia strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui

 |  13:20
Crin Antonescu anunţă că PNL va iniţia strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui

Partidul Naţional Liberal va iniţia strângerea de semnături şi o dezbatere publică în legătură cu proiectul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, a anunţat sâmbătă preşedintele PNL, Crin Antonescu, afirmând că va propune şi aliaţilor din USL să susţină acest demers, potrivit Agerpres.

'PNL va iniţia, voi cere acest lucru Biroului Politic de luni (luni, 16 ianuarie - n.r.) şi sper că va fi acceptat, voi propune acest lucru şi aliaţilor din USL, strângerea de semnături şi dezbaterea publică în legătură cu proiectul nostru de suspendare a preşedintelui României', a declarat Crin Antonescu.

El a arătat că dacă nu se poate găsi cadrul de a discuta suspendarea în Parlament, unde există 'o aritmetică' insensibilă la voinţa populară, va fi discutată 'în societate'.

'Noi ştim foarte bine că în actuala componenţă parlamentară există o aritmetică ce s-a dovedit de fiecare dată insensibilă la voinţa populară, la voinţa societăţii, la marile teme şi întrebări ale acestei crize de natură politice şi nu numai. Pe de altă parte, vedem foarte bine care este în acest moment starea de spirit a celor mai mulţi dintre români şi dacă nu putem găsi până la momentul în care vom avea un nou parlament cadrul de a discuta acest lucru în Parlament, îl vom discuta civilizat, democratic în societate', a spus Antonescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-14

TAGURI: crin antonescu, pnl, semnaturi, suspendare presedinteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UDREA
14 Ian 2012

ASTIA SUNT SPAGARII TARII, ACESTI ASA ZISI DEMONSTRANTICARE DAU SI IAU SPAGA PRIN SPITALE, JUDECATORII, POLITIE, PRIMARII, ETC.
VALI
14 Ian 2012

Ma intreb ce face opozitia in sprijinul acestor manifestatii ? Domnii Ponta si Antonescu tac din gura, nu spun nimic si nu fac nimic. Se pare ca se ascund ca sobolanii. Ceea ce spune Antonesc este o aiureala. A trecut vremea declaratiilor fara efect. Singura solutie este strada care il poate darama de criminalul Basescu. Vai de opozitia romana care nu este in stare de nimic. A trebuit sa apara un om ca Arafat care nu este roman ca sa miste poporul inebunit de poverile puse pe umerii lor de criminalii guvernanti.
GRASU
14 Ian 2012

Buna dimineata domnule Floricel, pardon Crin Antonescu.Vad ca trezitul de dimineata va provoaca mari dereglari ale sistemului nervos.Nu sunteti in stare decat sa veniti cu vechea placa ruginita:JOS BASESCU!Cum vreti sa strangeti semnaturi pentru demitere daca in toata tara, repet toata tara nu au iesit in strada mai mult 3-4.000 de oameni?
GOGU
15 Ian 2012

Cind ? Iar pe ponta sa nu-l intrebi; el e complicele lui basescu si va va duce pe toti de ripa !
MIHAI
15 Ian 2012

Pentru grasu. Mai ai putintica rabdare, pentru ca bulgarele de zapada se afla la primele rostogoliri. Sa te vad cand va ajunge mare cat muntele, ce vei mai spune. In mod sigur vei fugii din calea lui de frica sa nu moara un pdlist.
MECANICUL DE LOCOMOTIVA.
15 Ian 2012

Atentie pdlisti!, feriti linia ca vine cu mare viteza TRENUL SCHIMBARII . Nu raspundem de eventale accidente.
PISTRUIATUL
15 Ian 2012

- cei de la ANTENE au incitat sa iasa lumee in strada,fata de cei de la REALITATEA care prezentau in acelasi timp in direct altceva.Uitati-va in reluare si vedeti ce transmitea crainica ANTENE 3 de la fata locului si cum incita la iesirea in strada a bucurestenilor- transmitind pe un fond sonor amplificat luat din alte inregistrari in studiou si suprapus peste vocea ei.Rusine ortacilor de la ANTENE.C.N.A SA VERIFICE si inculparea postului la incitare sociala.- -aNTONESCU -mai bine te-ai duce la serviciu - esti un homalau
MARIANA
15 Ian 2012

antenescule cind nu ai habar de politica vii iar cu suspendarea lui basescu cit de nemernic poti fi si cit de neispravit esti in politica. vezi ce inseamna sa te trezesti de dimineata il ai pe basescu imediat in fata eu zic asa: dute mai bine la munca si mai invata citeceva de la oameni cu experenta nu de la toti ciuvicii ciutacii gindacii lui felix tutnatorul. Sa-ti fie rusine ca esti un instigator la violenta repetentule ce esti.Sincer am zis ca nu mai merg la vot dar tot ma duc si votez pe orisicine numai tu sa nu fii pesedinte deci ori ce dar nu antenescu lolek.a si bolek.
Random image