2016-12-09 04:06

POLITICA


Crin Antonescu: Criza din PSD legată de Mircea Geoană trebuie încheiată!

 |  15:13
Crin Antonescu: Criza din PSD legată de Mircea Geoană trebuie încheiată!

Preşedintele PNL,  Crin  Antonescu, a declarat că  neînţelegerile din interiorul PSD  cu privire la excluderea lui Geoană, trebuie soluţionate rapid.  Acesta  a arătat că o hotărâre trebuie luată în sensul consolidării  autorităţii în PSD. “Eu nu comentez acum declaraţiile domnului Geoană (n.r. care a spus că liberalii ar trebui să fie mai rezervaţi în legătură cu comentariile despre excluderea sa din PSD), eu comentez doar faptul că PNL a fost foarte rezervat, nu am participat la aceste discuţii interne, nu le-am comentat, doar că suntem parteneri ai PSD. Avem nevoie de un partener puternic şi care să fie din punctul nostru de vedere pe deplin legitimată în toate hotărârile sale”. Antonescu a mai spus că în cazul în care Mircea Geoană va fi exclus, PNL îl va susţine pe Titus  Corlăţean pentru fotoliul de preşedinte al Senatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-01

TAGURI: crin antonescu, mircea geoana, psdComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mircea Geoană, despre Fidel Castro: A murit ultimul lider al Războiului Rece Fostul ministru de Externe Mircea Geoana, presedintele PSRO, a declarat sambata ca liderul... 26 Noi 2016 | (6)
Crin Antonescu îi răspunde Alinei Gorghiu: Fiecare cu dreptatea lui Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, cel care a fost copreședinte al USL, îi amintește Alinei... 28 Noi 2016 | (4)