2018-12-16 06:24


Crin Antonescu: Probabil România este singura ţară din UE unde nu se ştie data alegerilor

 |  12:42
Crin Antonescu: Probabil România este singura ţară din UE unde nu se ştie data alegerilor

Preşedintele PNL Crin Antonescu a precizat, joi, că USL ia în calcul ca ideea suprapunerii alegerilor locale cu cele parlamentare să fie discutată la Curtea Constituţională.

El a adăugat că rămâne însă de văzut cum vor decurge lucrurile. “Acum, dânşilor (membrilor Guvernului - n.r.) le stă în putere să dea tot felul de acte guvernamentale prin care să stabilească, să zicem, comasarea alegerilor. Intrăm într-o discuţie pe care noi o vom purta şi la Curtea Constituţională şi în alte părţi, pentru că mandatul aleşilor locali este de un anumit fel şi are anumite prescripţii şi limite constituţionale. Vom vedea”, a declarat, joi, la Craiova, liderul liberal Crin Antonescu.

Copreşedintele USL a spus că nu este de acord că până acum nu s-a stabilit data alegerilor parlamentare. “Nu ştim când vor avea loc alegeri parlamentare, de-asta şi întrebăm în fiecare zi Guvernul, pentru că noi ştiam nişte reguli care s-au ţinut şi se ţin în lumea democratică. Probabil România este singura ţară din Uniunea Europeană unde nu se ştie data alegerilor. Cred că şi în afara Uniunii Europene, şi în Belarus, şi în Rusia, se ştiu. Noi în România nu ştim data alegerilor. Din punctul nostru de vedere, cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a afirmat liderul PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...