2017-01-19 15:09

POLITICA


Crin Antonescu respinge o posibilă alianţă cu UDMR

 |  07:39
Crin Antonescu respinge o posibilă alianţă cu UDMR

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a respins luni seară o posibilă alianţă cu Uniunea Democrată Maghiară din România argumentând că „UDMR a dovedit în toată această perioadă că este piesa care a susţinut şi a făcut posibile toate aberaţiile, abuzurile şi nenorocirile acestui Guvern”. Liderul PNL a adăugat însă că o decizie în acest sens va fi luată alături de partenerii din USL.

Antonescu a răspuns negativ la întrebarea legată de o eventuală alianţă cu UDMR în cazul în care USL va ajunge la guvernare. "Nu e o decizie pe care o iau numai eu. E o decizie pe care o vor lua partidele (n.r. - USL). Eu vă pot spune că, în acest moment, după ce am încercat în fel şi chip ani de zile să determinăm UDMR să înţeleagă că au un rol pentru toată România şi că fac opţiuni decisive, răspunsul meu este 'nu', pentru că UDMR a dovedit în toată această perioadă că este piesa care a susţinut şi a făcut posibile toate aberaţiile, abuzurile şi nenorocirile acestui Guvern. Din punctul acesta de vedere, cred că este normal şi democratic să treacă în Opoziţie odată cu PD-ul. Ar fi nedrept ca Emil Boc, ca Ioan Oltean, domnul Toader, toţi aceşti viteji să ajungă în Opoziţie şi vor ajunge prin votul românilor, iar domnul Kelemen Hunor şi ceilalţi complici de câţiva ani, de zi cu zi ai PD-ului să rămână la Putere", a declarat Antonescu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Crin_Antonescu, PNL, UDMR, alianţăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PALANGEANU
21 Feb 2012

bravo sefu! daca te indoi pana la formarea guvernului nu te mai votez....ai dreptate aceasta uniune trb trimisa in ungaria

Adauga un comentariu

Random image