2017-01-23 04:42


Crin Antonescu: USL nu participă la consultările de la Cotroceni

 |  11:23
Crin Antonescu: USL nu participă la consultările de la Cotroceni

Uniunea Social Liberală nu va participa, luni, la consultările de la Cotroceni. ''Atitudinea inacceptabilă'' a lui Traian Băsescu de la ultima întrevedere reprezintă unul dintre argumentele deciziei social-liberalilor, potrivit liderului PNL, Crin Antonescu.

'Atitudinea, cel puţin la ultima rundă de consultări, generată de căderea guvernului Boc, a fost una inacceptabilă din partea preşedintelui. Am discutat degeaba, o simplă formalitate, nu am fost informaţi nici măcar cu numele celui pe care intenţiona să-l desemneze ca premier. (...) Nu subiectele propuse de preşedinte sunt pentru noi subiecte de agendă, ci aceste mari dificultăţi prin care foarte mulţi concetăţeni ai noştri trec', a declarat Crin Antonescu, care a precizat că greva parlamentară a USL va continua.

Perspectivele ratificării de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară, dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului reprezintă temele stabilitite pentru consultările programate luni cu liderii partidelor şi formaţiunilor reprezentate în Parlament, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Crin_Antonescu, Cotroceni, consultări, USL,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIAN
13 Feb 2012

Lasati-i sa fure singuri ca va vine si voua randul! Oricum nu aveti cu cine discuta ca Base face ce vrea muschii lui cu tara asta pe care a vandut-o pe nimic ca sa-si pastreze tronul si privilegiile.
LAURENTIU
13 Feb 2012

Poate se indura cineva si-i spune si lui Carici Antonescu (vorba lui Banciu') sa-si aleaga alta expresie a fetei in momentele cand ,,e surprins" de fotografi...! nu de alta, dar prea seamana cu papusa cea nebuna Chaki din filmele horror seria 1.2.3.4..! nasul ridicat , ochii goi de orice urma de simtire si buzele subtiri de SS-ist..brrrrrrr...!!!
ELENA-BC
13 Feb 2012

Eu cred ca cest Antonescu nu mai conteaza nici cat negru sub unghie in actuala ecuatie : Ponta pleaca singur la Washington ,Basescu l-a amintit in discursul sau numai pe Ponta , tot el a tinut disursul in Parlament ...Ramane doar ca lichelele din spatele lui Ponta sa-i dea verde ..si PSD renunta la greva, protest ce-o fi porcaria aia pentru care iau bani si nu lucreaza! Acum in spatele perdelelor, Ilici -KGB , Nastase- penalul , Hrebenciuc- harciogul rozaliu , planuri cum sa se intoarca in Parlrment fara sa cada de fraieri!! NESIMTIRE ---numele tau e USL !

Adauga un comentariu

Random image