2016-12-10 11:19

POLITICA


Crin neagă disensiunile din partid

 |  19:11
Crin neagă disensiunile din partid

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a negat, miercuri, că în cadrul Uniunii Social Liberale ar exista vreun fel de disensiune, adăugând că soluţia prin care Opoziţia va încerca să provoace alegeri anticipate va fi găsită împreună de toate partidele Uniunii şi va fi aplicată de toţi reprezentanţii acestora unitar. Antonescu a mai spus că „diversiunile” cu privire la eventuale neînţelegeri din interiorul USL sunt lansate de „unităţile care luptă acum cel mai disciplinat în acest război de partea lui Traian Băsescu”, alcătuite din foşti jurnalişti şi foşti comentatori. El a adăugat că nu are nici un fel de susţinere faţă de declaraţiile făcute de unii parlamentari liberali cum ar fi Ludovic Orban şi Adriana Săftoiu, care au dreptul să facă declaraţii politice, dar acestea comportă „o responsabilitate şi riscuri” atât timp cât nu s-a luat o decizie oficială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

STUDENTU
25 Ian 2012

NU dle presedinte, unii oameni sunt rupti de realitate crezand ca venirea comunistilor usl la putere le va face traiul mai bun. RUSINE pentru ca incearca sa manipuleze in asa hal populatia. Vor sa aduca din nou o forma de comunism in Romania cu ajutorul lui Iliescu si Nastase si a aghiotantilor Ponta si Antonecu. ROMANI treziti-va, usl -ul ne va ingropa ca dupa 89 in mocirla socialista. (studentul de la drept)
DOCTOR
25 Ian 2012

Domnilor parlamentari ai puterii si opozitiei, va certati de atata timp, nu a-ti ajuns la un consens macar in privinta unei solutii, cat sa mai suporte poporul ? pdl-ul face greseala dupa greseala iar opozitia nu doreste decat sa ajunga la putere, mai ales ca pana acum au tot zis ca demisioneaza in masa din Parlament, ceea ce nu au facut, nu defapt ne-au si obisnuit de la revolutie incoace, adica minciuni. Ne dorim politicieni noi, nepatati, inteligenti...nu tot acest card de politicieni care laolalta au dus tara la dezastru.
DANI
25 Ian 2012

La momentul actual nu are cine sa conduca tara sa sperati spre mai bine....chiar daca sunteti cu basescu sau nu....va spun sincer ca nu are cine sa o conduca mai bine...numai manipulatori si hotzi....eu ink sper la mai bine cu basescu
PAUL-BRAOV
26 Ian 2012

ca nu are cine sa conduca tara este o diversiune si o mare prosti basista.porci nesatuli!
NICO
26 Ian 2012

Opozitia trebuie sa-si doreasca sa vina la putere,este obligatia ei sa-si duca la indeplinire aceasta dorinta.Si programele de stanga sunt viabile daca sunt aplicate corect.Vezi Suedia.Studentule, cand vei termina scoala vei intelege fenomenul.Succes.
PAUL DIN BRASOV
26 Ian 2012

de aia stau oamenii blocati de zapada pe sosele de asta noapte ca... se ocupa boc de asta-conduce comitetul de urgente pe tara.bravo ba!

Adauga un comentariu

Random image