2017-01-19 06:23

POLITICA


Crin neagă disensiunile din partid

 |  19:11
Crin neagă disensiunile din partid

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a negat, miercuri, că în cadrul Uniunii Social Liberale ar exista vreun fel de disensiune, adăugând că soluţia prin care Opoziţia va încerca să provoace alegeri anticipate va fi găsită împreună de toate partidele Uniunii şi va fi aplicată de toţi reprezentanţii acestora unitar. Antonescu a mai spus că „diversiunile” cu privire la eventuale neînţelegeri din interiorul USL sunt lansate de „unităţile care luptă acum cel mai disciplinat în acest război de partea lui Traian Băsescu”, alcătuite din foşti jurnalişti şi foşti comentatori. El a adăugat că nu are nici un fel de susţinere faţă de declaraţiile făcute de unii parlamentari liberali cum ar fi Ludovic Orban şi Adriana Săftoiu, care au dreptul să facă declaraţii politice, dar acestea comportă „o responsabilitate şi riscuri” atât timp cât nu s-a luat o decizie oficială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

STUDENTU
25 Ian 2012

NU dle presedinte, unii oameni sunt rupti de real itate crezand ca venirea comunistilor usl la puter e le va face traiul mai b un. RUSINE pentru ca ince arca sa manipuleze in asa hal populatia. Vor sa ad uca din nou o forma de co munism in Romania cu ajut orul lui Iliescu si Nasta se si a aghiotantilor Pon ta si Antonecu. ROMANI tr eziti-va, usl -ul ne va i ngropa ca dupa 89 in moci rla socialista. (studentu l de la drept)
DOCTOR
25 Ian 2012

Domnilor parlamentari ai puterii si opozitiei, va certati de atata timp, nu a-ti ajuns la un consens macar in privinta unei s olutii, cat sa mai suport e poporul ? pdl-ul face g reseala dupa greseala iar opozitia nu doreste deca t sa ajunga la putere, ma i ales ca pana acum au to t zis ca demisioneaza in masa din Parlament, ceea ce nu au facut, nu defapt ne-au si obisnuit de la revolutie incoace, adica minciuni. Ne dorim politi cieni noi, nepatati, inte ligenti...nu tot acest ca rd de politicieni care la olalta au dus tara la dez astru.
DANI
25 Ian 2012

La momentul actual nu are cine sa conduca tara sa sperati spre mai bine.... chiar daca sunteti cu bas escu sau nu....va spun si ncer ca nu are cine sa o conduca mai bine...numai manipulatori si hotzi.... eu ink sper la mai bine c u basescu
PAUL-BRAOV
26 Ian 2012

ca nu are cine sa conduca tara este o diversiune si o mare prosti basista .porci nesatuli!
NICO
26 Ian 2012

Opozitia trebuie sa-si do reasca sa vina la putere, este obligatia ei sa-si d uca la indeplinire aceast a dorinta.Si programele d e stanga sunt viabile dac a sunt aplicate corect.Ve zi Suedia.Studentule, can d vei termina scoala vei intelege fenomenul.Succe s.
PAUL DIN BRASOV
26 Ian 2012

de aia stau oamenii bloca ti de zapada pe sosele d e asta noapte ca... se oc upa boc de asta-conduce comitetul de urgente pe t ara.bravo ba!

Adauga un comentariu

Random image